ORDRE EDU/112/2007, de 24 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió d'ajuts a centres educatius de Catalunya, per a la realització d'intercanvis escolars entre alumnes de centres educatius del domini lingüístic del català i l'occità, i s'obre la convocatòria pública per al curs escolar 2006-2007.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/112/2007, de 24 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió d'ajuts a centres educatius de Catalunya, per a la realització d'intercanvis escolars entre alumnes de centres educatius del domini lingüístic del català i l'occità, i s'obre la convocatòria pública per al curs escolar 2006-2007.

La realització d'intercanvis escolars entre alumnat de centres educatius del domini lingüístic del català i l'occità té per objecte facilitar la participació i el coneixement mutu, potenciar l'ús de la llengua, així com ampliar el coneixement de l'espai geogràfic i cultural del domini lingüístic del català i l'occità.

El Departament d'Educació vol donar suport econòmic per tal d'afavorir l'intercanvi entre l'alumnat de l'últim cicle d'educació primària i l'alumnat d'educació secundària obligatòria i de batxillerat de centres educatius de titularitat del Departament d'Educació i privats concertats, i l'alumnat de centres ubicats en els diferents territoris del domini lingüístic català i occità.

Per tot això, de conformitat amb el que estableix la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions i el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i a proposta del director general d'Innovació,

Ordeno:

Article 1

S'aproven les bases reguladores que consten a l'annex d'aquesta Ordre, per a l'atorgament d'ajuts a centres educatius de titularitat del Departament d'Educació i privats concertats, per a la realització d'intercanvis escolars entre alumnat de centres educatius de les terres de parla catalana i occitana.

Article 2

S'obre convocatòria pública per a la concessió d'ajuts corresponents al curs 2006-2007, la qual es regeix per les bases que es publiquen a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

Es destina a la concessió d'aquests ajuts un import total màxim de 60.000,00 euros, per a la realització d'intercanvis escolars entre alumnes de centres educatius de les terres de parla catalana, i un import total màxim de 6.000,00 euros, per a la realització d'intercanvis escolars amb alumnes de centres educatius que fan ensenyament d'occità, amb càrrec al crèdit EN02D/480000100/4240 del pressupost de la Generalitat de Catalunya de l'any 2006, prorrogat per a l'any 2007.

Article 4

El termini de presentació de sol·licituds per a l'obtenció dels ajuts que es convoquen és de 18 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre al DOGC.

Article 5

Es delega en el director general d'Innovació la competència per resoldre aquesta convocatòria, a proposta d'una comissió formada pels membres següents:

President: el cap del Servei d'Ensenyament del Català (SEDEC).

Secretari/ària: el tècnic o la tècnica del SEDEC responsable dels intercanvis escolars.

Vocal: el cap de la Secció Tecnicopedagògica del SEDEC.

Dos vocals: tècnics o tècniques del SEDEC, designats pel president de la comissió.

Contra aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb el que preveu l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Així mateix, poden interposar, potestativament, recurs de reposició, previ al recurs contenciós administratiu, davant el conseller d'Educació, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, segons el que disposen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, o qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa del seus interessos.

Barcelona, 24 d'abril de 2007

Ernest Maragall i Mira

Conseller d'Educació

Annex

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR