DECRET 456/1982, de 10 de desembre, sobre actuacions de la Comissió Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica (CIRIT), en Línies Prioritàries de Recerca.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

D'acord amb els objectius de creació de la Comissió Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica segons es concretaven al Decret 217/1980, de 5 de novembre, cal concentrar els esforços en unes àrees científiques i tecnològiques que puguin ser considerades prioritàries.

Per tal d'iniciar aquesta acció i mentre s'elabora una programació general de les prioritats;

Atesa la proposta presentada per la Comissió Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica, CIRIT, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Les Línies Prioritàries de Recerca i

d'Innovació seran elevades per la Comissió Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica (CIRIT) al Consell Executiu de la Generalitat, per a la seva aprovació.

Article segon

- La Comissió Interdepartamental de Recerca i

Innovació Tecnològica (CIRIT) elaborarà la proposta de Línies Prioritàries de Recerca i Innovació a la vista de l'estudi sobre els objectius científics i les prioritats de recerca realitzat pel Consell Científic i Tecnològic (CCT). Aquest estudi serà elevat a la Comissió Interdepartamental per mitjà del President del dit Consell.

Article tercer

- La Comissió Interdepartamental de Recerca

i Innovació Tecnològica podrà subvencionar totalment o parcial aquells projectes que es corresponguin amb les Línies Prioritàries i podrà participar-hi segons el que estableix l'article sisè del present Decret.

Article quart

- Els projectes seran presentats a la

Comissió Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica pels organismes o centres de recerca o els serveis científico-tècnics existents a Catalunya, individualment o agrupats. Queden explícitament excloses totes les peticions fetes a títol personal.

Article cinquè

- Per a la concessió de subvencions de la

CIRIT per fomentar les Línies Prioritàries regirà el procediment que figura com a annex al present Decret.

Article sisè

- La participació de la CIRIT en els Projectes

s'instrumentarà a través de convenis de col·laboració específics, que s'establiran per a cada cas i entre els quals es concretaran especialment les normes de seguiment i de control.

Article setè

- Es faculta el Vice-president de la CIRIT per

signar, en nom d'ella i per delegació del President, els documents de concessió de subvencions o, si s'escau, els convenis específics que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR