ORDRE AAR/313/2009, de 15 de juny, per la qual es modifica el Reglament de règim intern del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Alimentacio i Accio Rural
Rango de LeyOrdre

BODY LINK="#0000ff" VLINK="#800080">

ORDRE

AAR/313/2009, de 15 de juny, per la qual es modifica el Reglament de règim intern del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica.

L'article 20.1 de la Llei 15/2000, de 29 de desembre, de mesures fiscals i administratives, disposa que per la prestació dels serveis inherents al sistema de control del Reglament CEE 2092/91, sobre producció agrícola ecològica i la seva indicació en els productes agraris i alimentaris, els operadors que es vulguin acollir al règim de la producció agrària ecològica han de pagar la seva contribució a les despeses de control, i el Consell és qui recapta les taxes que amb aquesta finalitat regula la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya.

Per tal de facilitar el pagament de les taxes a les persones obligades i augmentar l'eficàcia en la gestió del cobrament per part del CCPAE, un dels mitjans més racionals és la domiciliació bancària de l'import de les taxes.

L'article 6.2 del Decret 277/1999, de 28 de setembre, pel qual s'aprova el Reglament sobre taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, preveu que per a l'establiment del sistema de domiciliació bancària del pagament de les taxes es requereix que s'estableixi expressament en una ordre del conseller competent i amb l'autorització prèvia del conseller o la consellera d'Economia i Finances.

En conseqüència, a proposta de la Direcció General d'Agricultura i ramaderia i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article únic

S'addicionen dos paràgrafs a l'article 7.1.h) de l'Ordre d'11 d'octubre de 2001, per la qual s'aprova el Reglament de règim intern del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica, amb la redacció següent:

.El pagament de les taxes gestionades pel CCPAE es podrà realitzar per...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR