ORDRE PRE/359/2006, de 6 de juliol, per la qual es modifica l'Ordre PRE/205/2006, de 12 d'abril, d'aprovació de les bases reguladores per a la concessió d'ajuts per a la realització d'investigacions sobre la història contemporània de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

PRE/359/2006, de 6 de juliol, per la qual es modifica l'Ordre PRE/205/2006, de 12 d'abril, d'aprovació de les bases reguladores per a la concessió d'ajuts per a la realització d'investigacions sobre la història contemporània de Catalunya.

El Decret 177/2006, de 23 de maig, de reestructuració parcial del Departament de la Presidència suprimeix, entre d'altres òrgans, la Secretaria de Coordinació Interdepartamental.

El Decret 228/2006, de 30 de maig, pel qual es dicten normes complementàries al Decret 177/2006, de 23 de maig, de reestructuració parcial del Departament de la Presidència, adscriu el Centre d'Història Contemporània de Catalunya a la Secretaria General de la Presidència.

Vista l'Ordre PRE/205/2006, de 12 d'abril, d'aprovació de les bases reguladores per a la concessió d'ajuts per a la realització d'investigacions sobre la història contemporània de Catalunya,

En ús de les atribucions que em confereix la legislació vigent,

Ordeno:

Article únic

Es modifica l'article 7 de l'Ordre PRE/205/2006, de 12 d'abril, d'aprovació de les bases reguladores per a la concessió d'ajuts per a la realització d'investigacions sobre la història contemporània de Catalunya, que queda redactat de la manera següent:

"7.1 Les sol·licituds les examinarà una junta d'avaluació integrada per un nombre entre quatre i sis membres, els quals seran nomenats per la persona titular de la Secretaria General de la Presidència, a proposta del Centre d'Història Contemporània de Catalunya. La Junta d'Avaluació podrà convocar els/les interessats/des amb la finalitat de sol·licitar-los qualsevol aclariment.

"7.2 Actuarà com a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR