DECRET 165/2002, d'11 de juny, pel qual es crea i regula la Mesa sectorial del transport aeri.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

DECRET

165/2002, d'11 de juny, pel qual es crea i regula la Mesa sectorial del transport aeri.

El creixement constant de les activitats aeronàutiques a Catalunya en totes les seves vessants, tant comercials com esportives o de lleure, dóna una especial rellevància al conjunt d'activitats industrials i comercials lligades, directament o indirectament, al transport aeri.

La Generalitat de Catalunya, en ús de les seves competències en matèria de planificació de l'activitat econòmica a Catalunya i sobre els heliports i aeroports no declarats d'interès general per l'Estat, considera necessari fomentar la creació d'una comissió integrada per les entitats públiques i privades l'activitat de les quals es pot veure afectada pel transport aeri. Per aquest motiu, es planteja la constitució de la Mesa sectorial del transport aeri, com a organisme de consulta i debat del sector vinculat a les activitats aeronàutiques i de l'Administració de la Generalitat.

Per tot això, a proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Àmbit i seu

1.1 Es crea la Mesa sectorial del transport aeri com a òrgan interlocutor interprofessional del sector amb el Departament de Política Territorial i Obres Públiques. Aquesta mesa sectorial es regeix pel que disposa aquest Decret.

1.2 L'àmbit de la seva actuació és el territori de Catalunya.

1.3 La Mesa sectorial del transport aeri té la seva seu a Barcelona, als serveis centrals del Departament de Política Territorial i Obres Públiques. Excepcionalment es pot reunir en el lloc que proposin els membres de la mesa o el Departament.

Article 2

Funcions

La Mesa sectorial del transport aeri té les funcions següents:

  1. Actuar com a òrgan estable de consulta i debat entre el sector i l'Administració, en l'àmbit de les competències del Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

  2. Informar el Departament de Política Territorial i Obres Públiques i col·laborar-hi en totes les qüestions que facin referència al sector.

  3. Organitzar, promoure i donar suport a les iniciatives del sector destinades a reforçar les seves actuacions per aconseguir la pròpia vertebració econòmica i social i fomentar-ne l'activitat econòmica.

  4. Fomentar l'ús de les diferents activitats aeronàutiques amb la proposta de les accions de promoció que es creguin oportunes.

  5. Considerar, analitzar i proposar solucions als problemes estructurals i de conjuntura del sector.

  6. Qualsevol altra funció que el Departament de Política Territorial i Obres Públiques li encomani en benefici del sector i en el marc de la legislació vigent.

Article 3

Organització

3.1 La Mesa sectorial del transport aeri actua...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR