RESOLUCIÓ 1433/2010, de 14 de juny, per la qual es fa pública la modificació parcial d'unes resolucions.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorUniversitat Politècnica de Catalunya
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

1433/2010, de 14 de juny, per la qual es fa pública la modificació parcial d'unes resolucions.

FETS I FONAMENTS DE DRET

  1. - Dins de la línia endegada de potenciar el procés de desconcentració a les unitats de la UPC, el rector, per resolucions núm. 3010/2006, de 13 de desembre, núm. 3041/2008, de 2 d'octubre i núm. 2547/2009, de 21 d'octubre, entre d'altres, va acordar delegar, en diversos òrgans i càrrecs d'aquesta Institució, les seves competències i signatura de determinats actes administratius de diversos procediments en matèria de contractació administrativa, gestió d'estudis doctorat, gestió de beques, de procediments de contractació de programes nacionals i autonòmics, entre d'altres.

  2. - Com a conseqüència d'una reestructuració de l'equip rectoral d'aquesta Universitat es fa necessari modificar les resolucions dictades pel rector sobre delegació de competències i signatura en el sentit següent:

    - Pel que fa a la resolució número 3041/2008, de 2 d'octubre, en matèria de gestió d'estudis de doctorat, modificar els òrgans delegats de diversos procediments continguts en el seu annex.

    - Pel que fa la resta de resolucions de delegació de competències i signatures, modificar la denominació de diversos vicerectorats; tenint en compte que malgrat el canvi de nom d'aquests, no s'ha alterat la seva naturalesa.

  3. - Ateses les atribucions que em confereixen els articles 67 i 147 dels Estatuts de la Universitat Politècnica de Catalunya, aprovats per Decret 225/2003, de 23 de setembre i en virtut de l'article 13 de la Llei 30/1992 de 26 de novembre de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener:

    RESOLC

    PRIMER.- Acordar modificar parcialment l'annex que acompanya la resolució 3041/2008, de 2 d'octubre, sobre delegació de competències en matèria de gestió d'estudis de doctorat, de la manera que es descriu a l'annex adjunt a la present.

    Els procediments iniciats abans de l'entrada en vigor d'aquesta resolució es regiran per la resolució 3041/2008, de 2 d'octubre.

    SEGON.- Acordar modificar les resolucions dictades pel rector sobre delegació de competències i de signatura, en el sentit següent:

    -On diu “Vicerector o Vicerectora de Recerca i Innovació” o “Vicerector o Vicerectora de Recerca” ha de dir:

    “Vicerector o Vicerectora de Política Científica”.

    -On diu “Vicerector o Vicerectora de Relacions Institucionals i Promoció Territorial” ha de dir:

    Vicerector...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR