DECRET 183/1994, de 28 de juny, de reestructuració parcial de la Direcció General d'Urbanisme.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

El Decret 343/1989, d'11 de setembre, de reestructuració de la Direcció General d'Urbanisme, va establir l'estructura bàsica d'aquesta unitat orgànica, i va dotar els serveis de la Direcció General de les seccions necessàries per al desenvolupament de les seves funcions.

L'experiència assolida ha posat de manifest la necessitat de redistribuir els recursos humans de la Direcció General, i efectuar una reestructuració orgànica tenint en compte els principis de descentralització i eficàcia en l'actuació administrativa.

Atès el que estableix l'article 25 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, a proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

1.1 Es crea la Secció de Secretaria, de la Direcció General d'Urbanisme. 1.2 La Secció de Secretaria s'adscriu directament al director general.

Article 2

Corresponen a la Secció de Secretaria les funcions següents:

  1. La gestió de personal.

  2. L'elaboració de l'avantprojecte de pressupost de la Direcció General i la seva gestió econòmica. El control i el seguiment de la inversió i de la comptabilitat de la despesa. La gestió i la liquidació de les taxes urbanístiques.

  3. El manteniment dels béns inventariables, l'arxiu i el registre general.

  4. La gestió i el seguiment administratiu dels expedients de contractació i de les subvencions al planejament i dels mitjans documentals complementaris.

  5. Mantenir relació amb els altres organismes de la Generalitat i amb entitats externes en el seu àmbit competencial.

  6. La correcció dels documents d'ordre intern i extern que realitza la Direcció General, com també la seva notificació i publicació quan correspongui.

Article 3

S'assignen al Servei de Documentació, adscrit a la Subdirecció General d'Ordenament Urbanístic, les tasques d'informatització dels serveis de la Direcció General i la realització dels programes per dur-les a terme.

Disposició addicional Els actuals negociats de Secretaria i de Gestió Econòmica queden adscrits a la Secció de Secretaria.

Disposicions derogatòries

- 1 Resta suprimit el Servei de Secretaria de la Direcció General d'Urbanisme.

- 2 Queda derogat parcialment l'article 1 i en la seva totalitat l'article...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR