RESOLUCIÓ JUS/2441/2006, de 7 de juliol, per la qual es dóna publicitat de la Resolució 10 de maig de 2006, de la Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques, en el recurs governatiu interposat per MAACV i DRM, en representació de la mercantil Hurocinco, SL, contra la qualificació del registrador de la propietat número 2 de Sabadell.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

JUS/2441/2006, de 7 de juliol, per la qual es dóna publicitat de la Resolució 10 de maig de 2006, de la Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques, en el recurs governatiu interposat per MAACV i DRM, en representació de la mercantil Hurocinco, SL, contra la qualificació del registrador de la propietat número 2 de Sabadell.

Atès que en data 10 de maig de 2006, la Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques ha adoptat la Resolució en el recurs governatiu interposat per MAACV i DRM, en representació de la mercantil Hurocinco, SL, contra la qualificació del registrador de la propietat número 2 de Sabadell, denegatòria de la inscripció registral d'un dret real d'opció de compra.

D'acord amb el que disposa l'article 5 de la Llei 4/2005, de 8 d'abril, dels recursos contra les qualificacions dels registradors de la propietat de Catalunya i d'acord amb el que preveu l'article 80 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya;

En ús de les competències que tinc atribuïdes,

Resolc:

Donar publicitat a la Resolució de 10 de maig de 2006 de la Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques, en el recurs governatiu per MAACV i DRM, en representació de la mercantil Hurocinco, SL, contra la qualificació del registrador de la propietat número 2 de Sabadell, denegatòria de la inscripció registral d'un dret real d'opció de compra, que es publica a l'annex d'aquesta Resolució.

Barcelona, 7 de juliol de 2006

Xavier Muñoz i Puiggròs

Director general de Dret

i d'Entitats Jurídiques

Annex

Resolució de 10 de maig de 2006, de la Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques, dictada en el recurs governatiu interposat per MAACV i DRM, en representació de la mercantil Hurocinco, SL, contra la qualificació del registrador de la propietat número 2 de Sabadell, denegatòria de la inscripció registral d'un dret real d'opció de compra.

Relació de fets

I

Mitjançant escriptura atorgada a Barcelona el 28 de novembre de 2005 davant el notari Raúl González Fuentes, els consorts PBC i M de l'APM atorguen un dret real d'opció de compra a Hurocinco, SL, sobre un local comercial situat a Sabadell, finca registral 28.640 del Registre número 2, on es pacta el següent:

"(...) Exercici del dret d'opció i simultani atorgament de l'escriptura de compravenda en forma unilateral per la cessionària/compradora: mitjançant compareixença davant de notari en qui es manifesti l'exercici del meritat dret amb dipòsit simultani de la suma corresponent al termini de fer efectiu en l'esmentat acte conforme a les condicions que més endavant s'indiquen (170.000 euros) i a disposició incondicional a favor dels cedents/venedors. Per al supòsit d'inassistència dels venedors a l'esmentat acte i a continuació al d'atorgament de l'escriptura de compravenda, els senyors B i A apoderen ja des d'aquest moment i en forma irrevocable i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR