ORDRE PTO/199/2008, de 25 d'abril, per la qual s'aproven les bases per a l'atorgament d'ajuts a persones físiques i jurídiques titulars d'autoritzacions de transport públic per carretera per al foment de les condicions de seguretat i la incorporació de noves tecnologies i millores mediambientals.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyOrdre

ORDRE

PTO/199/2008, de 25 d'abril, per la qual s'aproven les bases per a l'atorgament d'ajuts a persones físiques i jurídiques titulars d'autoritzacions de transport públic per carretera per al foment de les condicions de seguretat i la incorporació de noves tecnologies i millores mediambientals.

L'Ordre PTO/344/2005, de 27 de juliol, va aprovar les bases que regulaven l'atorgament d'ajuts a les persones físiques i jurídiques titulars d'autoritzacions de transport públic per carretera per tal de fomentar les condicions de seguretat, així com la incorporació de noves tecnologies i millores mediambientals.

L'Ordre PTO/328/2006, de 22 de juny, va modificar el punt 6.3 de les bases aprovades, per substituir la notificació individualitzada per la publicació en els taulers d'anuncis de les diferents seus del Departament de les resolucions estimatòries dels ajuts sol·licitats.

Mitjançant el Decret 567/2006, de 19 de desembre, de reestructuració del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, es va crear, adscrita a la Secretaria per a la Mobilitat, la Direcció General del Transport Terrestre, l'estructura de la qual ha estat desplegada per Decret 196/2007, de 10 de setembre, que ha passat a assumir, entre d'altres, les competències en matèria de transport per carretera que anteriorment corresponien a la Direcció General de Ports i Transports.

En conseqüència, i per més seguretat jurídica, és convenient refondre en una sola ordre les bases reguladores dels ajuts referits i, alhora, adaptar-les a la nova estructura orgànica del Departament de Política Territorial i Obres Publiques.

Atès el que disposen el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i el Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei general de subvencions;

D'acord amb l'article 92.3 del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya,

Ordeno:

Article únic

Aprovar les bases per a l'atorgament d'ajuts per fomentar les condicions de seguretat i la incorporació de noves tecnologies i millores mediambientals en el sector del transport per carretera a Catalunya, les quals figuren a l'annex d'aquesta Ordre.

Disposició derogatòria

Es deroguen:

L'Ordre PTO/344/2005, de 27 de juliol, per la qual s'aproven les bases per a l'atorgament d'ajuts a persones físiques i jurídiques titulars d'autoritzacions de transport públic per carretera per al foment de les condicions de seguretat i la incorporació de noves tecnologies i millores mediambientals.

L'Ordre PTO/328/2006, de 22 de juny, de modificació de l'Ordre PTO/344/2005, de 27 de juliol, per la qual s'aproven les bases per a l'atorgament d'ajuts a persones físiques i jurídiques titulars d'autoritzacions de transport públic per carretera per al foment de les condicions de seguretat i la incorporació de noves tecnologies i millores mediambientals.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 25 d'abril de 2008

Joaquim Nadal i Farreras

Conseller de Política Territorial

i Obres Públiques

Annex 1

Bases reguladores de les subvencions destinades a persones físiques i jurídiques titulars d'autoritzacions de transport públic per carretera per al foment de les condicions de seguretat i la incorporació de noves tecnologies i millores mediambientals.

.1 Objecte de les subvencions

Aquests ajuts tenen per objecte fomentar la seguretat, la incorporació de noves tecnologies i l'aplicació de millores mediambientals en el transport per carretera a Catalunya mitjançant l'adopció de qualsevol de les mesures següents:

  1. Aplicació de sistemes de qualitat o mediambientals, certificats de conformitat amb les normes ISO, UNE 13816 o EMAS; en cas de transportistes autònoms, disposició del Manual del conductor de la Guia per a la implantació de l'ISO 9002 en PIMES de transport de mercaderies per carretera, o formació del personal en el camp de les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR