DECRET 166/1995, de 18 d'abril, pel qual es regula el Registre d'instal·ladors d'antenes col·lectives i de sistemes de televisió en circuit tancat.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Mitjançant el Reial decret 2625/1982, de 24 de setembre, es van transferir a la Generalitat de Catalunya les funcions i els serveis en matèria d'antenes col·lectives i televisió en circuit tancat. Per aquest motiu, el Decret 200/1986, de 4 de juliol, creà, dins el Gabinet de Radiodifusió i Televisió de la Secretaria General de la Presidència, el Registre de professionals instal·ladors d'antenes col·lectives i de sistemes de televisió en circuit tancat. Posteriorment, mitjançant el Decret 270/1989, de 10 de novembre, s'atribuí al Servei de Radiodifusió i Televisió de la Direcció General de Serveis de Telecomunicació la funció de la gestió i el manteniment de l'esmentat Registre. L'última fita en el desenvolupament normatiu d'aquest Registre, la constitueix el Decret 247/1994, de 29 de setembre, de reestructuració parcial del Departament de la Presidència, el qual encomana la tasca del manteniment d'aquest Registre al Servei de Gestió de Radiodifusió i Televisió de la Direcció General de Radiodifusió i Televisió.

Per tot això, vista la importància creixent d'aquest sector i la necessitat de confegir un cens de professionals del sector que sigui útil per a aquests i per als usuaris, així com que, alhora, serveixi per constituir un instrument de marginació de l'intrusisme, cal regular l'organització i el funcionament d'aquest Registre, dotant-lo d'una gestió àgil, eficaç i moderna.

En conseqüència, a proposta del Departament de la Presidència i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

El Registre d'instal·ladors d'antenes col·lectives i de sistemes de televisió en circuit tancat té com a objecte disposar d'un cens d'empreses d'aquest sector, que despleguen la seva activitat a Catalunya.

Article 2

El Registre tindrà caràcter públic i es gestionarà en la forma en què es determina en els articles següents.

Article 3

En el Registre es faran constar, necessàriament, el nom o la raó social, el NIF, la nacionalitat i el domicili professional de l'instal·lador, així com el títol que, obligatòriament, haurà de ser un dels previstos a l'article 5. Quan es tracti de persones jurídiques caldrà acreditar que el gerent, el director tècnic o, si més no, algun dels seus treballadors fixos està en possessió de l'esmentada titulació.

Article 4

Sol·licitada la inscripció mitjançant instància adreçada al cap del Servei de Gestió de Radiodifusió i Televisió, aquest...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR