ORDRE MAH/489/2009, de 18 de novembre, per la qual es designa l'òrgan competent per a l'adjudicació d'habitatges amb protecció oficial, es fixa la data d'inici del Registre de Sol·licitants d'Habitatges amb Protecció Oficial de Catalunya, i es detallen els registres municipals existents en aquesta matèria.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Medi Ambient i Habitatge
Rango de LeyOrdre

BODY LINK="#0000ff" VLINK="#800080">

ORDRE

MAH/489/2009, de 18 de novembre, per la qual es designa l'òrgan competent per a l'adjudicació d'habitatges amb protecció oficial, es fixa la data d'inici del Registre de Sol·licitants d'Habitatges amb Protecció Oficial de Catalunya, i es detallen els registres municipals existents en aquesta matèria.

La disposició addicional tercera del Decret 106/2009, de 19 de maig, pel qual es regulen el Registre de Sol·licitants d'Habitatges amb Protecció Oficial de Catalunya i els procediments d'adjudicació dels habitatges amb protecció oficial, estableix que mitjançant ordre del conseller o consellera competent en matèria d'habitatge s'ha de designar l'òrgan competent per resoldre el procediment d'adjudicació d'habitatges amb protecció oficial corresponents a la Generalitat; en el mateix sentit, es pronuncia l'article 27.5 del Decret esmentat per donar compliment a l'article 98.1 de la Llei 18/2007, de 28 de desembre, del dret a l'habitatge.

El Decret també determina, a la seva disposició addicional tercera, que la persona titular del departament competent en matèria d'habitatge ha de fixar la data d'inici d'activitats del Registre de Sol·licitants d'Habitatges amb Protecció Oficial de Catalunya.

Així mateix, aquesta disposició estableix que la mateixa ordre relacionarà els registres municipals de Sol·licitants d'Habitatge amb Protecció Oficial existents en el moment de la seva aprovació.

L'article 137 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya estableix que la comunitat autònoma té competència exclusiva en matèria d'habitatge.

L'article 110 de l'Estatut estableix que corresponen a la Generalitat, en l'àmbit de les seves competències exclusives, de manera íntegra, la potestat legislativa, la potestat reglamentària i la funció executiva, i correspon únicament a la Generalitat l'exercici d'aquestes potestats i funcions mitjançant les quals pot establir polítiques pròpies.

En execució de les determinacions normatives abans indicades i en ús de les atribucions que em confereix l'article 12.d) de la Llei 13/1989, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Òrgan d'adjudicació

L'òrgan competent per resoldre els procediments d'adjudicació d'habitatges amb protecció oficial corresponents a la Generalitat de Catalunya i als seus organismes i entitats és el previst en el Decret 53/2007, de 6 de març, d'estructuració...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR