ORDRE de 5 de maig de 1993, per la qual es determina la tramitació per sol·licitar el reconeixement o l'autorització dels centres docents que imparteixin ensenyaments artístics.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

La Llei orgànica 1/1990, de 3 d'octubre, d'ordenació general del sistema educatiu, i les disposicions transitòries 2, 3, 5, 6 i 7 del Reial decret 389/1992, de 15 d'abril, pel qual s'estableixen els requisits mínims dels centres que imparteixen ensenyaments artístics, preveuen un procés d'autorització dels centres docents privats per a la impartició d'ensenyaments artístics així com per al reconeixement de la validesa acadèmica oficial dels centres públics d'ensenyaments artístics la titularitat dels quals no correspongui al Departament d'Ensenyament.

Per tal de determinar la tramitació que ha de conduir a l'autorització o al reconeixement dels centres esmentats i fixar el termini de sol·licitud,

Ordeno:

Article 1

Els centres docents amb classificacions obtingudes a l'empara de la normativa anterior a la Llei orgànica 1/1990, de 3 d'octubre, d'ordenació general del sistema educatiu, que imparteixin música, dansa, art dramàtic o arts plàstiques i disseny i que d'acord amb el que estableix el Reial decret 389/1992 requereixin de nova autorització en el cas de centres docents privats o reconeixement de la validesa acadèmica oficial en el cas dels centres públics, s'atindran, per a dita autorització o reconeixement, a les normes contingudes als articles següents.

Article 2

La sol·licitud d'autorització per a la impartició d'ensenyaments artístics o de reconeixement de la validesa acadèmica oficial dels centres esmentats a l'article 1 es podrà presentar des de la publicació de la present Ordre fins al 31 de maig de l'any en què, d'acord amb el calendari d'aplicació de la nova ordenació del sistema educatiu de Catalunya, aprovat pel Decret 154/1992, de 20 de juliol, comenci la impartició dels ensenyaments corresponents.

Article 3

Els centres privats interessats sol·licitaran la corresponent autorització mitjançant el model d'instància que es facilitarà a les delegacions territorials del Departament d'Ensenyament, la qual s'acompanyarà de la documentació que s'assenyala a l'annex 1 d'aquesta disposició.

Article 4

El reconeixement de la validesa acadèmica oficial dels centres públics d'ensenyaments artístics la titularitat dels quals no correspongui al Departament d'Ensenyament es realitzarà per conveni entre l'Administració titular del centre i el Departament d'Ensenyament. La sol·licitud de subscripció del corresponent conveni, la realitzarà l'Administració titular...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR