DECRET 329/2004, de 6 de juliol, pel qual es modifica el Decret 328/1992, de 14 de desembre, pel que fa als límits de l'espai del Pla d'espais d'interès natural al cap de Santes Creus.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Medi Ambient i Habitatge
Rango de LeyDecret

DECRET 329/2004, de 6 de juliol, pel qual es modifica el Decret 328/1992, de 14 de desembre, pel que fa als límits de l'espai del Pla d'espais d'interès natural al cap de Santes Creus.

Mitjançant aquest Decret es modifica la delimitació de l'espai del PEIN de cap de Santes Creus, pel que fa al municipi de l'Ametlla de Mar, amb la inclusió d'un primer àmbit territorial constituït per la riba esquerra del torrent de Santes Creus, la línia de costa fins al port natural de l'Estany, l'àrea de servitud de la zona maritimoterrestre i les dues ribes del barranc i port natural de l'Estany. Aquest primer àmbit d'ampliació inclou també la corba batimètrica de 20 metres pel que fa a la part marítima. Per altra banda, s'incorpora un segon àmbitterritorial constituït per la desembocadura del torrent del Pi, l'àmbit de la qual correspon a la Reserva natural de fauna salvatge.

Aquests dos àmbits d'ampliació contenen comunitats vegetals terrestres, marines i espècies de la fauna vertebrada la conservació dels quals es considera necessari d'assegurar, d'acord amb les determinacions de la Llei 12/1985, de 13 de juny, d'espais naturals.

L'aprovació de la modificació comporta canvis en alguns dels documents que integren el PEIN. Així, es modifica el volum I (annex 2 de la memòria) i es modifiquen i s'afegeixen dades en els volums II i III i es canvien els plànols corresponents per tal d'incloure la nova delimitació.

En la tramitació del Decret s'ha donat audiència a les entitats locals afectades, s'ha sotmès la proposta a informació pública i s'han sol·licitat els informes preceptius d'acord amb la legislació vigent.

A proposta del conseller de Medi Ambient i Habitatge, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

.1 Es modifiquen els límits de l'espai del cap de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR