ORDRE ECF/292/2009, de 21 de maig, per la qual es modifica l'Ordre ECF/523/2008, de 10 de novembre, per la qual es determinen els requisits necessaris per no liquidar i anul·lar les liquidacions de deutes tributaris i no tributaris de la Generalitat de Catalunya que no excedeixin els 50 euros, i per la qual es determina el límit exempt respecte del qual a les sol·licituds de fraccionament i ajornament no serà necessària la prestació de garantia.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ECF/292/2009, de 21 de maig, per la qual es modifica l'Ordre ECF/523/2008, de 10 de novembre, per la qual es determinen els requisits necessaris per no liquidar i anul·lar les liquidacions de deutes tributaris i no tributaris de la Generalitat de Catalunya que no excedeixin els 50 euros, i per la qual es determina el límit exempt respecte del qual a les sol·licituds de fraccionament i ajornament no serà necessària la prestació de garantia.

En l'exercici de les seves competències, la Generalitat de Catalunya pot establir els mecanismes adients per tal de percebre l'import dels deutes derivats dels ingressos de dret públic a favor de la hisenda de la Generalitat de Catalunya. L'article 26.4) del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, en la redacció que en fa l'article 18.2) de la Llei 7/2004, de 16 de juliol, de mesures fiscals i administratives, estableix la competència del conseller o consellera d'Economia i Finances per disposar la no-liquidació o, si escau, l'anul·lació i la baixa de la comptabilitat de les liquidacions de les quals resultin deutes inferiors a la quantia fixada com a insuficient per cobrir el cost que la seva exacció i recaptació comportin, i en resulti pertinent l'adequació quan aquest cost s'incrementi.

Així mateix, en l'exercici de les competències en matèria de percepció dels ingressos de dret públic, i tenint en compte la situació economicofinancera actual, també és pertinent incrementar el límit per sota del qual no serà exigible la prestació de garantia en els procediments de fraccionament i ajornament.

Per tot això i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Es fixa en 60 euros la quantia que preveu l'Ordre ECF/523/2008, de 10 de novembre, per la qual es determinen els requisits necessaris per no liquidar i anul·lar les liquidacions de deutes tributaris i no tributaris de la Generalitat de Catalunya que no excedeixin els 50 euros (DOGC núm. 5273, de 5.12.2008), per tal de no liquidar o, si s'escau, anul·lar i donar de baixa de la comptabilitat les liquidacions dictades per l'Agència Tributària de Catalunya.

Article 2

Quan, en el seu conjunt, l'import total dels deutes d'un mateix deutor que tinguin la consideració...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR