ORDRE SSS/221/2002, de 25 de juny, per la qual es fixen per a l'any 2002 les tarifes dels serveis de diàlisi realitzats pels centres i establiments sanitaris convinguts o contractats pel Servei Català de la Salut.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyOrdre

ORDRE SSS/221/2002, de 25 de juny, per la qual es fixen per a l'any 2002 les tarifes dels serveis de diàlisi realitzats pels centres i establiments sanitaris convinguts o contractats pel Servei Català de la Salut.

L'article 8.2 del Decret 345/2001, de 24 de desembre, pel qual es regula l'establiment dels convenis i els contractes de gestió de serveis sanitaris en l'àmbit del Servei Català de la Salut (DOGC núm. 3542, de 28.12.2002), disposa que s'establiran per ordre de la persona titular del Departament de Sanitat i Seguretat Social, dictada a proposta del Consell de Direcció del Servei Català de la Salut, les tarifes que regiran la prestació dels diferents serveis.

Per tal de donar compliment a la previsió citada, pel que fa a l'atenció de la insuficiència renal, escau en el moment actual fixar les tarifes de l'activitat esmentada corresponents al present exercici.

Per tot això, a proposta del Consell de Direcció del Servei Català de la Salut i d'acord amb el que preveu l'article 10.j) de la Llei 15/1990, de 9 de juliol, d'ordenació sanitària de Catalunya,

Ordeno:

Article únic

Es fixen per a l'any 2002 les tarifes dels serveis de diàlisi realitzats pels centres i establiments sanitaris convinguts o contractats pel Servei Català de la Salut, en la forma i la quantia que determina l'annex d'aquesta Ordre.

Disposició transitòria

Mentre no es revisin les tarifes corresponents al subministrament de material de diàlisi peritoneal, són d'aplicació les tarifes que, per al subministrament de material de diàlisi, estableix l'Ordre de 10 de novembre de 1999, per la qual es fixen per a l'any 1999 els valors de les unitats de pagament per a la contraprestació dels serveis de diàlisi realitzats pels centres i establiments sanitaris convinguts o contractats pel Servei Català de la Salut (DOGC núm. 3028, de 2.12.1999).

Disposicions finals

-1 Les tarifes especificades a l'annex d'aquesta Ordre són d'aplicació des de l'1 de gener de 2002.

-2 Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al DOGC.

Barcelona, 25 de juny de 2002

Eduard Rius i Pey

Conseller de Sanitat i Seguretat Social

Annex

Servei de nefrologia

-1 Hemodiàlisis hospitalàries realitzades ambulatòriament amb assistència mèdica i d'infermeria; per sessió realitzada, en concepte de material fungible, vigilància clínica i proves complementàries: 132,82 euros.

-2 Hemodiàlisis assistides realitzades ambulatòriament amb assistència mèdica i d'infermeria; per sessió...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR