LLEI 5/1993, de 28 de juny, d'ampliació del crèdit públic de la Generalitat de Catalunya per al 1993.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyLlei

El president de la Generalitat de Catalunya

Sia notori a tots els ciutadans que el Parlament de Catalunya ha aprovat i jo, en nom del Rei i d'acord amb el que estableix l'article 33.2 de l'Estatut d'autonomia, promulgo la següent

LLEI

Preàmbul

El manteniment i el desenvolupament dels sectors productius de l'economia catalana requereix ampliar els instruments de crèdit públic de la Generalitat, que són aplicats per l'Institut Català de Finances. En conseqüència, aquesta Llei amplia la capacitat operativa d'aquest Institut, mitjançant les autoritzacions necessàries perquè formalitzi la concessió de préstecs i avals.

Article 1

Suplement de crèdit a l'Institut Català de Finances per a la concessió de préstecs

- 1 Es concedeix un suplement de crèdit de 1.450 milions de pessetes, per a la concessió de préstecs, a l'aplicació 05.52.820.01 del pressupost de l'Institut Català de Finances per al 1993. Per a finançar aquesta major despesa, s'autoritza augmentar de 1.450 milions de pessetes el límit màxim d'endeutament de l'Institut Català de Finances, fixat per l'article 34 de la Llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 1993.

- 2 L'aplicació pressupostària 21.04.730.01 dels pressupostos de la Generalitat, destinada a transferències de capital a l'Institut Català de Finances, se suplementa amb 600 milions de pessetes, destinats a operacions de concessió de préstecs, de manera que amplien el crèdit de l'aplicació 05.52.820.01. Per a finançar aquesta major despesa, s'amplia l'autorització per a concertar operacions d'endeutament continguda en l'article 34.1 de la Llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 1993.

Article 2

Autoritzacions financeres

- 1 S'autoritza l'Institut Català de Finances perquè pugui prestar garanties, tant en forma de primer aval com en forma de segon aval, per un import de 1.750 milions de pessetes addicionals als imports autoritzats per l'article 33.4.a) de la Llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 1993. Excepcionalment, el Govern pot acordar d'augmentar el límit que fixa per a cada aval l'esmentada Llei.

- 2 S'autoritza l'Institut Català de Finances perquè pugui avalar les operacions de crèdit que concerti l'Hospital General de Catalunya, per un import màxim total de 2.000.000.000 de pessetes.

Disposicions finals

Primera Desenvolupament S'autoritza el Departament d'Economia i Finances perquè dicti les mesures necessàries per a desenvolupar i aplicar aquesta Llei.

Segona Entrada en vigor Aquesta Llei entra en vigor el mateix dia que es publica en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Per tant, ordeno que tots els ciutadans als quals sigui d'aplicació aquesta Llei cooperin al seu compliment i que els tribunals i les autoritats als quals pertoqui la facin complir.

Palau de la Generalitat, 28 de juny de 1993

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Macià Alavedra i Moner Conseller d'Economia i Finances

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR