ORDRE UNI/458/2003, de 13 de novembre, per la qual s'implanten els estudis de llicenciat o llicenciada en lingüística, segon cicle, a la Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat Pompeu Fabra.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyOrdre

ORDRE UNI/458/2003, de 13 de novembre, per la qual s'implanten els estudis de llicenciat o llicenciada en lingüística, segon cicle, a la Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat Pompeu Fabra.

Per tal d'ampliar l'oferta docent, la Universitat Pompeu Fabra va acordar sol·licitar al Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació la implantació dels estudis que condueixen a l'obtenció del títol de llicenciat o llicenciada en lingüística, segon cicle, en aquesta Universitat.

La Universitat Pompeu Fabra considera oportú la implantació d'un segon cicle de la llicenciatura en lingüística que incorpori matèries fonamentals i aplicades relacionades amb les noves tecnologies i que permeti l'adquisició d'habilitats en aquestes matèries a persones amb una formació prèvia.

En conseqüència, de conformitat amb la sol·licitud de la rectora de la Universitat Pompeu Fabra, i d'acord amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris, i el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d'implantació d'ensenyaments, amb l'acord del Consell Social i amb l'informe favorable previ del Consell de Govern de la Universitat Pompeu Fabra, a proposta del director general d'Universitats,

Ordeno:

Article únic

S'implanten els estudis de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR