DECRET 227/1992, de 13 d'octubre, pel qual s'autoritza la implantació dels estudis de llicenciatura en Teoria de la literatura i literatura comparada a la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

El Reial Decret 1450/1990, de 26 d'octubre (BOE núm. 278, de 20.11.1990), va establir el títol universitari de llicenciat en Teoria de la literatura i literatura comparada, com també les directrius generals pròpies dels plans d'estudi conduents a la seva obtenció.

Conscient de la importància actual d'aquests estudis pel que poden representar en la dinamització dels estudis filològics a la mateixa Universitat i a la Universitat catalana en general, el Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona, per mitjà del rector, ha demanat autorització per impartir aquesta llicenciatura de segon cicle dins una línia de continuïtat, ja que aquests ensenyaments han estat presents des del mateix origen a la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona.

D'altra banda, és una necessitat que aquesta llicenciatura es cursi a Catalunya, a fi que la literatura catalana hi tingui una representació de ple dret i entri a formar part de l'àmbit de la literatura comparada, i que d'aquesta manera es pugui continuar un aspecte important de la política cultural i científica de la Universitat Autònoma de Barcelona.

En virtut d'això, de conformitat amb el que preveuen la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, i la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, amb l'informe previ favorable del Consell Interuniversitari de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR