DECRET 72/1993, de 23 de febrer, pel qual s'autoritza la implantació de les llicenciatures en economia i en administració i direcció d'empreses a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Barcelona.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

El procÈs de reforma dels ensenyaments universitaris previst per la Llei org‡nica de reforma universit‡ria ha comportat un ampli debat relatiu a la import‡ncia que tÈ per a la societat en general que l'ensenyament universitari es desenvolupi pels camins adequats; es destaquen, entre altres, la modernitzaciÛ i adaptaciÛ a les demandes cientÌfico-culturals de la societat. Es per aixÚ que la Universitat de Barcelona ha considerat necessari oferir les llicenciatures en economia i en administraciÛ i direcciÛ d'empreses, les quals donaran resposta a molts alumnes interessats per aquests estudis.

En conseq¸Ëncia, i d'acord amb la Llei org‡nica 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universit‡ria, la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinaciÛ universit‡ria i de creaciÛ de consells socials; amb l'informe favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

S'autoritza la implantaciÛ dels estudis conduents als tÌtols de llicenciat en economia i de llicenciat en administraciÛ i direcciÛ d'empreses a la Universitat de Barcelona.

Article 2

Aquestes llicenciatures seran organitzades i gestionades per la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR