ORDRE PRE/400/2003, d'1 d'octubre, per la qual es modifica l'Ordre de 4 de maig de 1990, de creació de la Comissió directora del Programa d'educació per a la salut a l'escola.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyOrdre

ORDRE PRE/400/2003, d'1 d'octubre, per la qual es modifica l'Ordre de 4 de maig de 1990, de creació de la Comissió directora del Programa d'educació per a la salut a l'escola.

Mitjançant l'Ordre de 4 de maig de 1990 (DOGC núm. 1292, de 16.5.1990), es va crear la Comissió directora del Programa d'educació per a la salut a l'escola.

Després d'aquests anys de funcionament es considera adient modificar parcialment la composició de la Comissió, establint, en determinades funcions, l'alternança de la representació del Departament de Sanitat i Seguretat Social i del Departament d'Ensenyament.

Per aquest motiu, a proposta de la consellera d'Ensenyament i del conseller de Sanitat i Seguretat Social,

Ordeno:

Article únic

Es modifica l'article 1 de l'Ordre de 4 de maig de 1990, de creació de la Comissió directora del Programa d'educació per a la salut a l'escola, el qual passa a tenir el redactat següent:

"Article 1

"1.1 Es crea la Comissió directora del Programa d'educació per a la salut a l'escola, que estarà composta pels membres següents:

"Un president o presidenta

"Un vicepresident o vicepresidenta

"3 vocals designats pel Departament d'Ensenyament, un dels quals serà la persona responsable del Programa d'educació per a la salut a l'escola.

"3 vocals designats pel Departament de Sanitat i Seguretat Social.

"Un secretari o secretària

"1.2 El president o presidenta i el vice-president o vice-presidenta, un de cada Departament, seran nomenats per acord mutu dels consellers o conselleres d'Ensenyament i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR