DECRET 57/2012, de 29 de maig, de modificació del Decret 320/2011, de 19 d'abril, de reestructuració del Departament d'Interior.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Interior
Rango de LeyDecret

Mitjançant el Decret 200/2010, de 27 de desembre, de creació, denominació i determinació de l’àmbit de competències dels departaments de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, s’ha modificat l’àmbit competencial dels diferents departaments de l’Administració de la Generalitat, s’ha modificat la denominació d’alguns departaments i s’ha modificat el nombre total dels existents.

Mitjançant el Decret 320/2011, de 19 d’abril, de reestructuració del Departament d’Interior, s’adapta l’estructura departamental al nou marc competencial i es determinen les competències bàsiques que conformen el Departament. Amb l’aprovació del dit Decret, es compleix una primera fase del procés reorganitzatiu necessari per assolir els objectius d’eficàcia i eficiència pel que fa als serveis que presta el Departament d’Interior.

Amb l’aprovació del Decret 415/2011, de 13 de desembre, s’estructura la funció policial de la Direcció General de la Policia, i és adaptada als canvis que viu Catalunya els darrers anys.

En el context actual de crisi econòmica i restricció pressupostària de la despesa pública, escau reestructurar les unitats del Departament les competències de les quals puguin ser exercides per les unitats centrals del Departament. En aquest sentit, es centralitzen en la Subdirecció General de Prevenció de Riscos i Salut Laboral de la Direcció de Serveis del Departament d’Interior les funcions relatives a la prevenció de riscos exercides per les diferents unitats directives del Departament.

Així mateix, es duen a terme determinats ajustaments en la distribució funcional dels àmbits adscrits al Gabinet Tècnic de la Secretaria General, amb l’objectiu de contribuir a una més gran optimització dels recursos disponibles.

Per tot això, de conformitat amb l’article 23 de la Llei 13/2008, de 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern, la Llei 26/2010, de 3 d’agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya, i la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització, procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya;

A proposta de la persona titular del Departament d’Interior i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es fa una nova redacció de l’article 21 del Decret 320/2011, de 19 d’abril, que queda redactat de la manera següent:

“Article 21. Subdirecció General de Prevenció de Riscos i Salut Laboral.

”21.1 A la Subdirecció General de Prevenció de Riscos i Salut Laboral li corresponen les funcions següents:

”a) Planificar, proposar i coordinar les actuacions que s’hagin de dur a terme en el Departament en matèria de prevenció de riscos i salut laboral.

”b) Impulsar l’execució de la política de prevenció de riscos i salut laboral del Departament.

”c) Informar els òrgans del Departament sobre la planificació de les actuacions que s’hagin de portar a terme en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR