ORDRE ARP/384/2002, de 13 de novembre, per la qual es prorroga el mandat dels presidents i els vocals dels consells reguladors de les denominacions d'origen vitivinícoles de Catalunya.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ARP/384/2002, de 13 de novembre, per la qual es prorroga el mandat dels presidents i els vocals dels consells reguladors de les denominacions d'origen vitivinÌcoles de Catalunya.

En data 23 de novembre de 1997, es va procedir a l'elecciÛ dels vocals dels consells reguladors de les denominacions d'origen de Catalunya, i van ser proclamats en data 28 de novembre de 1997.

El conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca va dictar ResoluciÛ en data 3 de desembre de 1997, en la qual nomenava els presidents dels diferents consells reguladors que havien resultat elegits, d'acord amb l'article 28 de la ResoluciÛ de 4 d'agost de 1997, sobre eleccions per a la renovaciÛ de presidents i vocals dels consells reguladors de les denominacions d'origen vitivinÌcoles de Catalunya.

Els articles 10.6 i 10.12 de la Llei 15/2002, de 27 de juny, d'ordenaciÛ vitivinÌcola, especifiquen que s'ha d'establir el procediment reglamentari d'elecciÛ dels Úrgans de govern dels consells reguladors de les denominacions d'origen, i a mÈs la disposiciÛ addicional primera d'aquesta Llei dÛna un termini d'un any perquË els diferents consells reguladors que hi hagi a l'entrada en vigor de la Llei adaptin els seus reglaments a la nova Llei. Per tot aixÚ, cal prorrogar el mandat dels presidents i els vocals sorgits de les darreres eleccions durant un termini d'un any a partir de l'entrada en vigor de la Llei 15/2002, de 27 de juny, per tal de facilitar tot el procÈs de readaptaciÛ, i tambÈ cal donar cobertura a aquest mandat prorrogat amb efectes retroactius des que es va produir la finalitzaciÛ dels quatre anys del mandat de les darreres eleccions.

En conseq¸Ëncia, en ˙s de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Prorrogar la vigËncia dels c‡rrecs de presidents i vocals dels consells reguladors de les denominacions d'origen vitivinÌcoles de Catalunya elegits a les eleccions efectuades el 23 de novembre de 1997, mentre no es procedeixi a la presa de possessiÛ de presidents i vocals sorgits a travÈs de la convocatÚria electoral corresponent.

Article 2

La prÚrroga del mandat tÈ efectes retroactius des del 28 de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR