ORDRE AAM/96/2014, de 25 de març, per la qual s'adapten diverses bases reguladores d'ajuts gestionats pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural a la modificació de la Llei de finances públiques efectuada per la Llei 2/2014, del 27 de gener, de mesures fiscals, administratives, financeres i del sector públic.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL
Rango de LeyOrdre

La Llei 2/2014, del 27 de gener, de mesures fiscals, administratives, financeres i del sector públic, en l’article 137 modifica, entre d’altres, l’article 92.2 del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, per tal d’incloure en el contingut mínim de les bases reguladores de les subvencions la possibilitat de reducció parcial o total de la subvenció, abans que no es dicti la resolució definitiva, com a conseqüència de les restriccions que derivin del compliment dels objectius d’estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera.

És procedent, per tant, modificar totes les convocatòries i bases reguladores dels ajuts gestionats amb càrrec als pressupostos del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural pendents de resolució per adaptar-les a l’esmentada modificació de la Llei de finances públiques de Catalunya.

Conseqüentment, a proposta de la Direcció de Serveis i d’acord amb les atribucions que m’han estat conferides,

Ordeno:

Article únic

Es modifiquen les bases reguladores i convocatòries que es detallen a l’annex d’aquesta disposició per tal d’incloure el següent en les bases reguladores:

En l’apartat referit al tipus i quantia de l’ajut, s’hi ha d’afegir el paràgraf següent:

“La subvenció podrà ser reduïda totalment o parcialment, abans que no es dicti la resolució definitiva, com a conseqüència de les restriccions que derivin del compliment dels objectius d’estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera.”.

Disposició final

Aquesta disposició entra en vigor l’endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Barcelona, 25 de març de 2014

Josep Maria Pelegrí i Aixut

Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural

Annex

Relació de bases reguladores i convocatòries del DAAM pendents de concessió que s’adapten:

  1. Corresponents a la Direcció General de Desenvolupament Rural:

    Ordre AAM/40/2013, de 4 de març, per la qual s’aproven les bases reguladores dels ajuts associats al contracte global d’explotació i es convoquen els corresponents a l’any 2013 (DOGC núm. 6342, de 25.3.2013), modificada per l’Ordre AAM/65/2013, de 17 d’abril (DOGC núm. 6361, de 23.4.2013).

    Per aquesta Ordre les modificacions afecten els ajuts següents:

    - Modernització a les explotacions agràries (annex 2).

    - Utilització de serveis...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR