ORDRE de 18 de febrer de 1991, per la qual s'aproven les bases per a l'atorgament de subvencions en el marc dels programes de foment de la tecnologia, la qualitat i el disseny industrial.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyOrdre

Durant els darrers quatre anys s'han subvencionat les activitats de modernització productiva i tecnològica del sector industrial català.

És convenient continuar l'esquema bàsic anterior posant un accent especial en la infrastructura dels centres tecnològics i en les actuacions en el camp del disseny i la qualitat industrial, amb la finalitat d'augmentar el nivell de competitivitat de la indústria catalana.

Dins d'aquest marc de política industrial, a proposta de la Direcció General d'Indústria, i en l'ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

S'aproven les bases que han de regir les convocatòries de subvencions en el marc dels programes de foment de la tecnologia, la qualitat i el disseny industrial que figuren a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 2
  1. Per a l'any 1991, el termini de presentació de sol·licituds s'iniciarà a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre, i finalitzarà el dia 31 de juliol de 1991. Les actuacions objecte de subvenció hauran de finalitzar abans del 30 de juny de 1992.

  2. Per als exercicis següents, la convocatòria dels terminis de presentació de sol·licituds s'anunciarà mitjançant la resolució oportuna.

Article 3

L'atorgament dels ajuts estarà condicionat a les disponibilitats que determinin les lleis de pressupostos.

Disposició final Aquesta Ordre entrarà en vigor el mateix dia de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 18 de febrer de 1991

Antoni Subirà i Claus Conseller d'Indústria i Energia

Annex

Bases

- 1 Centres i activitats de recerca aplicada i desenvolupament industrial 1.1 Es podran subvencionar aquelles institucions, associacions, fundacions i centres de servei sense finalitat de lucre que duguin a terme activitats de recerca aplicada, promoció tecnològica, desenvolupament industrial i formació, destinades a la indústria catalana en la seva globalitat o amb caràcter sectorial. 1.2 L'ajut, en forma de subvenció, es podrà aplicar a les despeses d'explotació o a les inversions. 1.3 La concessió de les subvencions es podrà resoldre a mesura que es presentin les sol·licituds, fins a exhaurir les dotacions pressupostàries atribuïdes en el pressupost de la Generalitat de Catalunya.

- 2 Laboratoris d'assaigs 2.1 Es podran subvencionar els laboratoris integrats al sistema bàsic de laboratoris d'assaig i serveis industrials (regulat per l'Ordre del Departament d'Indústria i Energia de 9 de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR