ORDRE CTC/224/2004, d'1 de juny, per la qual es fa pública la convocatòria per a l'atorgament de subvencions als consells comarcals en matèria d'informació als consumidors i defensa dels consumidors i usuaris per a l'any 2004 (codi d'ajut Z03).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Medi Ambient
Rango de LeyOrdre

ORDRE CTC/224/2004, d'1 de juny, per la qual es fa pública la convocatòria per a l'atorgament de subvencions als consells comarcals en matèria d'informació als consumidors i defensa dels consumidors i usuaris per a l'any 2004 (codi d'ajut Z03).

Mitjançant l'Ordre de 5 de febrer de 2001 es van aprovar les bases per a l'atorgament de subvencions als consells comarcals en matèria d'informació als consumidors i defensa dels consumidors i usuaris.

La disposició final primera de l'Ordre esmentada disposa que, per als propers exercicis, la convocatòria per a la presentació de sol·licituds i de la justificació de despesa es farà pública mitjançant una ordre del conseller de Comerç, Turisme i Consum.

A proposta de la Secretaria General delDepartament de Comerç, Turisme i Consum, i en exercici de les atribucions legals que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Es fa pública la convocatòria per a l'atorgament de subvencions als consells comarcals per a les activitats en matèria d'informació als consumidors i defensa dels consumidors i usuaris dutes a terme l'any 2004.

Article 2

Les bases que regeixen aquesta convocatòria són les aprovades mitjançant l'Ordre de 5 de febrer de 2001 (DOGC núm. 3329, de 16.2.2001).

Article 3

La quantitat màxima que es podrà destinar a aquests ajuts per a l'any 2004 és de 245.000 euros, a càrrec de la partida pressupostària 18.10.460.18.03, i de 60.000 euros, a càrrec de la partida pressupostària 18.10.460.18.04.

Article 4

El termini màxim de presentació de sol·licituds serà d'un mes a comptar des de la publicació d'aquesta Ordre al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Article 5

5.1 El conseller de Comerç, Turisme i Consum, a proposta de la persona titular de la Subdirecció General de Consum, dictarà resolució sobre les sol·licituds presentades.

5.2 Les resolucions es notificaran individualment a les persones interessades mitjançant correu certificat amb avís de rebuda i hauran d'especificar, si escau, l'objecte de la subvenció, l'import pressupostat i l'import subvencionat.

5.3 El termini màxim per resoldre i notificar les resolucions de concessió de subvencions és de sis mesos, transcorreguts els quals, i sense que s'hi hagi dictat resolució expressa, s'entén que la sol·licitud s'ha desestimat.

5.4 Contra la resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR