ORDRE ENS/99/2004, de 30 de març, de convocatòria per a la concessió d'ajuts a l'alumnat amb necessitats educatives especials, matriculat en centres docents sostinguts amb fons públics, per a la seva assistència a convivències escolars docents durant el curs escolar 2003-2004.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de Seguretat Viària
Rango de LeyOrdre

ORDRE ENS/99/2004, de 30 de març, de convocatòria per a la concessió d'ajuts a l'alumnat amb necessitats educatives especials, matriculat en centres docents sostinguts amb fons públics, per a la seva assistència a convivències escolars docentsdurant el curs escolar 2003-2004.

L'article 44.2 de la Llei orgànica 10/2002, de 23 de desembre, de qualitat de l'educació, determina que el sistema educatiu posarà els mitjans necessaris per tal que els alumnes amb necessitats educatives especials, ja siguin temporals o permanents, assoleixin els objectius establerts amb caràcter general per a tots els alumnes.

En virtut del que s'exposa, el Departament d'Ensenyament vol donar suport econòmic per tal que aquests alumnes puguin realitzar convivències escolars, ja que representen un mitjà educatiu enriquidor per reforçar l'autonomia personal i social dels alumnes amb necessitats educatives especials per l'experimentació de situacions i vivències que els proporciona el coneixement d'un ambient diferent de l'habitual i perquè els facilita l'apropament a la natura i la convivència amb els seus companys i educadors.

Per tot això, i d'acord amb el que estableix el capítol 9 del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, en ús de les facultats que atribueix l'article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i a proposta de la Direcció General de Centres Docents,

Ordeno:

Article 1

Obrir convocatòria per a l'atorgament d'ajuts a l'alumnat amb necessitats educatives especials derivades de condicions personals de discapacitats psíquiques, motrius o sensorials, matriculat en centres docents sostinguts amb fons públics, per col·laborar en les despeses ocasionades per la participació en les convivències escolars del curs 2003-2004.

Article 2

Aprovar les bases reguladores per les quals es regirà aquesta convocatòria, les quals consten a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

Els ajuts, fins a un import màxim de 210.354,00 euros, es concediran amb càrrec al crèdit 1304 D/481130500/3213 del pressupost de l'any 2003 prorrogat per al 2004.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al DOGC.

Contra aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR