ORDRE EDC/115/2006, de 15 de març, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió d'ajuts a l'alumnat amb necessitats educatives especials matriculat en centres educatius sostinguts amb fons públics, per a l'assistència a convivències escolars docents, i s'obre la convocatòria pública per al curs escolar 2005-2006.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDC/115/2006, de 15 de març, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió d'ajuts a l'alumnat amb necessitats educatives especials matriculat en centres educatius sostinguts amb fons públics, per a l'assistència a convivències escolars docents, i s'obre la convocatòria pública per al curs escolar 2005-2006.

L'article 44.2 de la Llei orgànica 10/2002, de 23 de desembre, de qualitat de l'educació, determina que el sistema educatiu establirà els mitjans necessaris per tal que l'alumnat amb necessitats educatives especials, ja siguin temporals o permanents, assoleixi els objectius establerts amb caràcter general per a tot l'alumnat.

En virtut del que s'exposa, el Departament d'Educació vol donar suport econòmic per tal que l'alumnat pugui realitzar convivències escolars, ja que representen un mitjà educatiu enriquidor per reforçar l'autonomia personal i social de l'alumnat amb necessitats educatives especials, per l'experimentació de situacions i vivències que els proporciona el coneixement d'un ambient diferent de l'habitual i perquè els facilita l'apropament a la natura i la convivència amb els seus companys i educadors.

Per tot això, i d'acord amb el que estableix la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i a proposta de la Direcció General de Centres Educatius,

Ordeno:

Article 1

S'aproven les bases reguladores que consten a l'annex d'aquesta Ordre, per a l'atorgament d'ajuts a l'alumnat amb necessitats educatives especials derivades de condicions personals de discapacitats psíquiques, motrius o sensorials, matriculat en centres educatius de Catalunya sostinguts amb fons públics, per col·laborar en les despeses ocasionades per la participació en convivències escolars.

Article 2

S'obre convocatòria pública per a la concessió d'aquests ajuts per les convivències que es realitzin durant el curs 2005-2006, la qual es regeix per les bases que es publiquen a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

Es destina a la concessió d'aquests ajuts fins a un import màxim de 255.000,00 euros, amb càrrec al crèdit EN04 D/480000100/4250 del pressupost de l'any 2006.

Article 4

El termini de presentació de sol·licituds per a l'obtenció dels ajuts que es convoquen és de 15 dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre al DOGC.

Article 5

Els ajuts esmentats no tenen caràcter recurrent.

Contra aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, d'acord amb el que preveu l'article...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR