ORDRE VCP/268/2007, de 16 de juliol, per la qual es modifica l'Ordre PRE/345/2006, de 21 de juny, per la qual s'aproven les bases per a la concessió d'ajuts en l'àmbit de l'educació física i l'esport, dins el marc dels plans de formació complementària d'alumnes i postgraduats/ades.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

VCP/268/2007, de 16 de juliol, per la qual es modifica l'Ordre PRE/345/2006, de 21 de juny, per la qual s'aproven les bases per a la concessió d'ajuts en l'àmbit de l'educació física i l'esport, dins el marc dels plans de formació complementària d'alumnes i postgraduats/ades.

Mitjançant l'Ordre PRE/345/2006, de 21 de juny (DOGC núm. 4671, de 7.7.2006) es van aprovar les bases reguladores generals per a la concessió d'ajuts en l'àmbit de l'educació física i l'esport, dins el marc dels plans de formació complementària per a alumnat de llicenciatura de segon cicle i postgraduats/ades provinents dels centres de Barcelona i Lleida de l'INEFC, que figuren a l'annex 1 d'aquella Ordre, i les bases específiques aplicables pels ajuts a la formació complementària en camps o àrees específiques relacionades amb l'educació física i l'esport, que figuren a l'annex 2 de la referida Ordre.

A la vista que l'experiència ha posat de manifest que en els casos en què alguna persona beneficiària d'un ajut renuncia al mateix, inclús de vegades un cop iniciada l'activitat objecte de l'ajut, es fa difícil que una altra persona pugui aprofitar l'ajut o el que resta del mateix.

D'altra banda, donada la complexitat i volum de la informació i documentació de l'esport que es tracta al centre de Barcelona de l'INEFC, es convenient fer una ampliació del nombre d'hores de dedicació, i en conseqüència, de l'ajut per a la formació pràctica complementària en tècniques de gestió de la informació i documentació de l'esport, corresponent al codi 4 dels establerts per la base 4 de l'annex 2 de l'Ordre PRE/345/2006, de 21 de juny.

Atès que l'INEFC va ser adscrit al Departament de la Vicepresidència per la disposició addicional cinquena del Decret 477/2006, de 5 de desembre, de reestructuració parcial del Departament de la Presidència i així ho estableix també l'article 2.4.c) del Decret 478/2006, de 5 de desembre, d'estructura del Departament de la Vicepresidència;

A proposta de l'INEFC,

Ordeno:

Article 1

S'afegeix un segon paràgraf a la base 10 de les generals que recull l'annex 1 de l'Ordre PRE/345/2006, de 21 de juny, amb la redacció següent:

.En el cas que no hi hagi cap persona sol·licitant en la llista de reserva o que cap de les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR