RESOLUCIÓ JUI/3348/2003, de 24 d'octubre, per la qual es fa pública la relació de places corresponents a l'àmbit de Catalunya que s'ofereixen als aspirants aprovats en les proves selectives per a l'ingrés en el cos d'agents de l'Administració de justícia, convocades per l'Ordre de 30 d'abril de 2002.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Justícia i Interior
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

JUI/3348/2003, de 24 d'octubre, per la qual es fa pública la relació de places corresponents a l'àmbit de Catalunya que s'ofereixen als aspirants aprovats en les proves selectives per a l'ingrés en el cos d'agents de l'Administració de justícia, convocades per l'Ordre de 30 d'abril 2002.

De conformitat amb el que estableixen les bases 10.5 i 10.6 de l'Ordre de 30 d'abril de 2002, per la qual es van convocar proves selectives per a l'ingrés en el cos d'agents de l'Administració de justícia, publicada al BOE d'11.6.2002,

Resolc:

.1 Fer pública la relació de places desertes en l'àmbit territorial de Catalunya (annex 1) que s'ofereixen als aspirants que consten a la Resolució de 25 de juny de 2003 (BOE de 9.7.2003), per la qual es va aprovar i publicar la relació definitiva d'aspirants que han superat les proves selectives per a l'ingrés en el cos d'agents de l'Administració de Justícia.

.2 Les sol·licituds de destinació dels aspirants d'aquest àmbit es dirigiran a la directora general de Relacions amb l'Administració de Justícia del Departament de Justícia i Interior de la Generalitat de Catalunya i es presentaran en el termini vint dies naturals, comptats a partir del dia següent de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC, o comptats a partir de l'endemà de la publicació en el BOE, en el cas que la publicació d'aquesta Resolució no sigui simultània al BOE i al DOGC, al Registre general del Departament de Justícia i Interior (c. Pau Claris, 81, 08010 Barcelona).

També es podran trametre pels mitjans que preveu l'article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

.3 Les sol·licituds es formalitzaran segons el model que figura a l'annex 2 d'aquesta Resolució, d'acord amb les instruccions següents:

En el model d'instància podran detallar-se fins a un màxim de 50 llocs de treball i s'haurà de fer constar el número d'ordre obtingut en la relació definitiva d'aprovats, l'òrgan i la localitat.

En cas que no li correspongui cap de les destinacions especificades d'aquesta forma, se seguirà l'ordre de preferència per províncies que els interessats marquin en el model de sol·licitud.

Dins de cada província les destinacions seran adjudicades per l'ordre següent:

  1. Tribunal Superior de Justícia de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR