RESOLUCIÓ EDU/2941/2009, de 22 d'octubre, de nomenament de funcionaris en pràctiques del cos de mestres i del cos de professors d'ensenyament secundari.

SecciónDiversos
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

EDU/2941/2009, de 22 d'octubre, de nomenament de funcionaris en pràctiques del cos de mestres i del cos de professors d'ensenyament secundari.

De conformitat amb el que estableix la base 9 de la Resolució EDU/530/2009, de 26 de febrer (DOGC núm. 5332, de 5.3.2008), de convocatòria de proves per a la provisió de places de funcionaris docents, i a proposta de la Direcció General de Recursos del Sistema Educatiu,

Resolc:

.1 Nomenar funcionaris en pràctiques del cos de mestres i del cos de professors d'ensenyament secundari els aspirants seleccionats en el procediment selectiu convocat per la Resolució EDU/530/2009, de 26 de febrer, els quals consten inclosos a l'annex de la Resolució EDU/2237/2009, de 27 de juliol (DOGC núm. 5436, de 5.8.2009), per la qual es fan públiques les llistes d'aspirants que han superat les proves per a la provisió de places docents convocades mitjançant la Resolució EDU/530/2009, de 26 de febrer.

.2 Com a excepció al punt anterior, no es nomenen funcionaris en pràctiques els aspirants seleccionats que han optat per romandre al cos d'origen. Tampoc es nomenen funcionaris en pràctiques els que han renunciat als drets obtinguts en el procés selectiu que consten a l'annex d'aquesta Resolució.

.3 El nomenament com a funcionaris en pràctiques té efectes econòmics i administratius d'1 de setembre de 2009 per a tots els cossos, tant per als seleccionats en el procediment d'ingrés com per als seleccionats en el procediment d'accés a un cos del mateix grup o d'un grup superior.

.4 Si de la revisió de la documentació presentada pels aspirants que han superat els procediments selectius se'n dedueix que els manca algun dels requisits que assenyala la base 2 de la convocatòria, es deixaran sense efecte els drets que els puguin correspondre per la seva participació en el procediment selectiu i no podran ser nomenats funcionaris de carrera, sens perjudici de la responsabilitat en què hagin pogut incórrer per falsedat en la sol·licitud inicial de participació.

.5 La Direcció General de Recursos del Sistema Educatiu adoptarà les mesures necessàries per a l'execució d'aquesta Resolució.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb el que preveu l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Així mateix, poden interposar potestativament recurs de reposició, previ al recurs contenciós administratiu, davant el conseller d'Educació en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, segons el que disposen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, o qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR