RESOLUCIÓ ENS/2585/2002, de 4 de setembre, de nomenament de funcionaris en pràctiques del cos de mestres, del cos de professors d'ensenyament secundari, del cos de professors tècnics de formació professional i del cos de professors d'escoles oficials d'idiomes.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorInstitut Català de Seguretat Viària
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ ENS/2585/2002, de 4 de setembre, de nomenament de funcionaris en pràctiques del cos de mestres, del cos de professors d'ensenyament secundari, del cos de professors tècnics de formació professional i del cos de professors d'escoles oficials d'idiomes.

De conformitat amb el que estableix la base 10 de la Resolució de 8 de gener de 2002 (DOGC núm. 3554, de 16.1.2002), de convocatòria de proves per a la provisió de places de funcionaris docents i per a l'adquisició de noves especialitats, i a proposta de la Direcció General de Recursos Humans,

Resolc:

-1 Nomenar funcionaris en pràctiques del cos de mestres, dels cossos de professors d'ensenyament secundari, de professors tècnics de formació professional i de professors d'escoles oficials d'idiomes els aspirants seleccionats en el procediment selectiu convocat per la Resolució de 8 de gener de 2002, els quals es detallen a l'annex 1 d'aquesta Resolució, amb indicació del número de registre personal que se'ls assigna.

-2 S'accepta la renúncia als drets que els puguin correspondre per la seva participació en el procediment selectiu convocat per la Resolució de 8 de gener de 2002, dels seleccionats que es detallen a l'annex 2 d'aquesta Resolució.

-3 El nomenament com a funcionaris en pràctiques té efectes econòmics i administratius d'1 de setembre de 2002 per a tots els cossos, tant per als seleccionats en el procediment d'ingrés com per als seleccionats en els procediments d'accés.

-4 Si de la revisió de la documentació presentada pels aspirants que han superat els procediments selectius es dedueix que els manca algun dels requisits assenyalats a la base 2 de la convocatòria, es deixaran sense efecte els drets que els puguin correspondre per la seva participació en el procediment selectiu i no podran ser nomenats funcionaris de carrera, sens perjudici de la responsabilitat en què hagin pogut incórrer per falsedat en la sol-licitud inicial de participació.

-5 La Direcció General de Recursos Humans adoptarà les mesures necessàries per a l'execució d'aquesta Resolució.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR