DECRET 76/2009, de 12 de maig, pel qual es deroga el Decret 47/2006, de 28 de març, sobre la selecció i el nomenament de personal interí dels cossos de metges forenses, de gestió processal i administrativa, de tramitació processal i administrativa i d'auxili judicial de l'Administració de justícia a Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Justícia
Rango de LeyDecret

BODY LINK="#0000ff" VLINK="#800080">

DECRET

76/2009, de 12 de maig, pel qual es deroga el Decret 47/2006, de 28 de març, sobre la selecció i el nomenament de personal interí dels cossos de metges forenses, de gestió processal i administrativa, de tramitació processal i administrativa i d'auxili judicial de l'Administració de justícia a Catalunya.

D'acord amb l'article 103 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, correspon a la Generalitat la competència normativa sobre el personal no judicial al servei de l'Administració de justícia, dins el respecte a l'estatut jurídic d'aquest personal establert a la Llei orgànica del poder judicial, com també, en aquests mateixos termes, li correspon la competència executiva i de gestió.

En data 30 de març de 2006, es va publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya el Decret 47/2006, de 28 de març, sobre la selecció i el nomenament de personal interí dels cossos de metges forenses, de gestió processal i administrativa, de tramitació processal i administrativa i d'auxili judicial de l'Administració de justícia a Catalunya.

El Decret esmentat responia al mandat de la Disposició transitòria 13 de la Llei orgànica 19/2003, de 23 de desembre, de modificació de la Llei orgànica 6/1985, d'1 de juliol, del poder judicial, que preveu que, per tal de garantir que les necessitats del servei de la justícia quedin suficientment garantides, les administracions competents havien de dictar una nova normativa del personal funcionari interí de conformitat amb les previsions que conté la Llei orgànica del poder judicial.

En aquest sentit, l'objecte del Decret 47/2006, de 28 de març, va ser la regulació de la selecció i el nomenament del personal interí dels cossos de metges forenses, de gestió processal i administrativa, de tramitació processal i administrativa i d'auxili judicial a Catalunya, amb la finalitat de garantir-ne una selecció àgil i eficaç i que donés resposta a les necessitats especials dels òrgans judicials, fiscalies i altres serveis de l'Administració de justícia radicats a la comunitat autònoma.

El Decret 47/2006 va ser desplegat per l'Ordre JUS/192/2006, de 12 d'abril, i, a l'empara de totes dues disposicions, mitjançant la Resolució JUS/1116/2006, de 13 d'abril, es va convocar el procés selectiu per a la constitució de les borses (DOGC núm. 4619, de 24.4.2006).

Atès que cal proveir les oficines judicials, fiscalies i altres serveis de l'Administració de justícia a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR