ORDRE de 17 de juny de 1999, per la qual es determinen la quantia de la compensació econòmica per incapacitat temporal produïda per accidents en acte de servei dels membres del cos de bombers voluntaris i per les despeses generades per l'assistència a les reunions del Consell de Bombers Voluntaris de la Generalitat de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

ORDRE

de 17 de juny de 1999, per la qual es determinen la quantia de la compensació econòmica per incapacitat temporal produïda per accidents en acte de servei dels membres del cos de bombers voluntaris i per les despeses generades per l’assistència a les reunions del Consell de Bombers Voluntaris de la Generalitat de Catalunya.

El temps transcorregut des que mitjançant l’article 1 de l’Ordre de 25 de febrer de 1992 del Departament de la Presidència es fixa la quantia de la indemnització per incapacitat temporal produïda en els bombers voluntaris de la Generalitat de Catalunya en acte de servei, fa necessari procedir a la revisió de l’import d’aquesta indemnització. Així cal adaptar el concepte de la compensació econòmica a les incapacitats temporals produïdes per accidents en acte de servei, compensació de què solament poden gaudir els membres de les seccions activa i especial del cos de bombers voluntaris de la Generalitat, d’acord amb l’article 17.1 del Decret 246/1996, de 5 de juliol, pel qual s’aprova el Reglament del cos de bombers voluntaris de la Generalitat de Catalunya.

D’altra banda, l’article 10 del Decret 159/1999, de 15 de juny, de regulació del Consell de Bombers Voluntaris de la Generalitat de Catalunya, estableix que els membres de l’esmentat Consell poden percebre dietes i indemnitzacions per l’assistència a les reunions del Consell.

Per tot el que s’ha exposat, a proposta dels consellers de Governació i d’Economia i Finances, d’acord amb l’article 17.2 del Decret 246/1996, de 5 de juliol, i fent ús de la competència que m’atribueix l’article 62.3 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització, procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

—1 La quantia de la compensació econòmica per incapacitat temporal produïda per accidents en acte de servei dels membres del cos de bombers voluntaris de la Generalitat de Catalunya de les seccions activa i especial es fixa en 4.500 pessetes per dia.

—2 La quantia de la compensació econòmica per les despeses generades per l’assistència dels bombers voluntaris de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR