ORDRE BEF/80/2005, de 2 de març, per la qual es crea el Premi al millor cartell commemoratiu del 15 de maig, Dia Internacional de les Famílies, i es convoca el corresponent a l'any 2005.

SecciónDisposicions Generals
EmisorPresidència de la Generalitat
Rango de LeyOrdre

ORDRE

BEF/80/2005, de 2 de marÁ, per la qual es crea el Premi al millor cartell commemoratiu del 15 de maig, Dia Internacional de les FamÌlies, i es convoca el corresponent a l'any 2005.

El Decret 93/2000, de 22 de febrer, va crear la Secreta ria de la FamÌlia com a Úrgan especÌfic per al desenvolupament coordinat, integral i integrat, la potenciaciÛ i l'impuls efectiu de les polÌtiques d'atenciÛ i protecciÛ a la famÌlia, dins l'‡mbit de competËncies del Departament de Benestar i FamÌlia, de la Generalitat de Catalunya.

El concepte de famÌlia ha evolucionat cap a la diversitat, com un nucli de convivËncia fonamentat en relacions parit‡ries entre els seus membres i on les persones troben l'espai idoni per al seu desenvolupament social i afectiu, aixÌ com un eix central en l'educaciÛ i socialitzaciÛ dels infants.

Amb aquesta idea de diversitat familiar, mitjanÁant el Decret 448/2004, de 30 de novembre, pel qual es canvia la denominaciÛ i es reestructura parcialment la Secretaria de la FamÌlia, la Secretaria va passar a denominar-se Secretaria de FamÌlies i d'Inf‡ncia.

D'altra banda, Nacions Unides va proclamar el 1994 l'Any Internacional de la FamÌlia. La proclamaciÛ d'aquest any pretenia impulsar l'adopciÛ de mesures en el pla internacional amb la finalitat de millorar la condiciÛ de la famÌlia.

A mÈs de l'Any Internacional, Nacions Unides promou observar anualment el Dia Internacional de la FamÌlia, cada 15 de maig, la qual cosa Ès una bona oportunitat per sensibilitzar la ciutadania sobre q¸estions relacionades amb la famÌlia i promoure l'adopciÛ de mesures adequades.

Dins d'aquesta lÌnia i amb la finalitat de visualitzar les famÌlies amb infants a Catalunya, el Departament de Benestar i FamÌlia, mitjanÁantla Secretaria de FamÌlies i d'Inf‡ncia, considera convenient crear el Premi al millor cartell commemoratiu del 15 de maig, Dia Internacional de les FamÌlies, aixÌ com obrir la convocatÚria p˙blica per a la primera ediciÛ.

En ˙s de les facultats quem'atorga la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, i per tal de donar compliment als principis de publicitat, concurrËncia i transparËncia,

Ordeno:

Article 1

CreaciÛ

Es crea el Premi al millor cartell commemoratiu del 15 de maig, Dia Internacional de les FamÌlies.

Article 2

ConvocatÚria

S'obre la convocatÚria p˙blica per a la concessiÛ del Premi al millor cartell commemoratiu del 15 de maig, Dia Internacional de les FamÌlies, per a l'any 2005, i s'aproven les bases que l'han de regir, les quals consten a l'annex 1 d'aquesta Ordre.

Article 3

Termini de presentaciÛ de sol∑licituds

El termini de presentaciÛ de les sol∑licituds, juntament amb lesimatges gr‡fiques, s'inicia l'endem‡ de la publicaciÛ d'aquesta convocatÚria al DOGC i finalitza el 31 de marÁ de 2005.

Article 4

AplicaciÛ pressupost‡ria i quantia

La quantia m‡xima destinada a aquest premi Ès de 1.800 euros, que anir‡ a c‡rrec de la partida pressupost‡ria BE05 D/226211000/3132.

DisposiciÛ final

Aquesta Ordre entrar‡ en vigor l'endem‡ de la seva publicaciÛ al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 2 de marÁ de 2005

Anna SimÛ i CastellÛ

Consellera de Benestar i FamÌlia

Annex 1

Bases que regulen la concessiÛ del Premi al millor cartell commemoratiu del 15 de maig, Dia Internacional de les FamÌlies

.1††Objecte de la convocatÚria

L'objecte d'aquesta convocatÚria Ès la realitzaciÛ del cartell commemoratiu del 15 de maig, Dia Internacional de les FamÌlies, per a l'any 2005.

.2††Persones participants

La participaciÛ Ès oberta a totes les persones fÌsiques amb residËncia a Catalunya.

.3††CaracterÌstiques tËcniques del disseny

3.1††Els dissenys hauran de tenir en compte les caracterÌstiques d'impressiÛ previstes per al cartell:

Format: 25 cm d'ample x 42 cm d'alt.

Tintes: 4 + 0.

Per imprimir en paper estucat mat 135 gr.

3.2††Els cartells presentats no duran signatura i ˙nicament s'acceptar‡ la inscripciÛ del pseudÚnim al dors del cartell.

3.3††En el cartell nomÈs cal incloure la frase "Dia Internacional de les FamÌlies".

3.4††Caldr‡ preveure l'espai per a l'escut i per als logotips oficials: Generalitat de Catalunya, Departament de Benestar i FamÌlia i Secretaria de FamÌlies i d'Inf‡ncia.

.4††PresentaciÛ de sol∑licituds

4.1††Les persones fÌsiques que optin al premi poden presentar la seva candidatura mitjanÁant una sol∑licitud segons impresos normalitzats que es troben disponibles a l'adreÁa del web de Benestar i FamÌlia http://www.gencat.net/benestar.

4.2††Les persones participants han de presentar les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR