ORDRE de 19 de març de 2001, per la qual s'estableix el programa sanitari mínim a desenvolupar per les agrupacions de defensa sanitària.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

de 19 de març de 2001, per la qual s’estableix el programa sanitari mínim a desenvolupar per les agrupacions de defensa sanitària.

Les agrupacions de defensa sanitària (ADS) aprovades per la Direcció General de Producció Agrària i Innovació Rural estan obligades a col·laborar activament en l’organització, el control, la divulgació i l’execució de les disposicions vigents en matèria sanitària i de les dictades per a la prevenció i la lluita contra les malalties porcines.

Mitjançant l’Ordre de 3 de juliol de 2000, s’estableix el programa sanitari mínim a desenvolupar per les agrupacions de defensa sanitària, s’aproven les bases reguladores de l’ajut destinat a la seva execució i es convoca el corresponent a l’any 2000.

Valorada la necessitat de modificar l’esmentat programa sanitari mínim a desenvolupar per les agrupacions de defensa sanitària es considera convenient publicar-lo de nou en una Ordre independent de la disposició que reguli la línia d’ajut destinada a la seva execució.

En conseqüència, a proposta del director general de Producció Agrària i Innovació Rural, i en ús de les atribucions que m’han estat conferides,

Ordeno:

Article únic

Aprovar el programa sanitari mínim a executar per totes les agrupacions de defensa sanitària, el qual es publica a l’annex d’aquesta Ordre.

Disposició derogatòria

Es deroga l’annex 1 de l’Ordre de 3 de juliol de 2000, per la qual s’estableix el programa sanitari mínim a desenvolupar per les agrupacions de defensa sanitària, s’aproven les bases reguladores de l’ajut destinat a la seva execució i es convoca el corresponent a l’any 2000 (DOGC núm. 3182, de 13.7.2000).

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor l’endemà de la seva publicació al DOGC.

Barcelona, 19 de març de 2001

Josep Grau i Seris

Conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca

Annex

Programa sanitari mínim

El programa bàsic que hauran de seguir totes les explotacions porcines integrades a les agrupacions de defensa sanitària (ADS) és el següent:

1) Vacunació davant de la malaltia d’Aujeszky

a) El producte vacunal ha de ser gI (-).

b) Els animals reproductors s’hauran de vacunar com a mínim 3 cops/any.

c) Els animals de recria, abans d’entrar en el cicle reproductiu, han d’haver estat vacunats com a mínim dos cops, amb un interval entre vacuna d’un mes.

d) Tots els animals destinats a l’engreix hauran d’haver estat vacunats dues vegades.

e) Per tenir tots els animals en un...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR