RESOLUCIÓ SLT/849/2010, de 15 de febrer, per la qual es fa pública la convocatòria per cobrir places vacants de la categoria professional de tècnic/a especialista de grau mitjà sanitari (subgrup C2) de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, Hospital Universitari de Bellvitge, Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i Hospital de Viladecans, pel sistema de concurs oposició (convocatòria H.Barcelona-Aux.Inf-2010).

SecciónDiversos
EmisorInstitut Català de la Salut
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

SLT/849/2010, de 15 de febrer, per la qual es fa pública la convocatòria per cobrir places vacants de la categoria professional de tècnic/a especialista de grau mitjà sanitari (subgrup C2) de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, Hospital Universitari de Bellvitge, Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i Hospital de Viladecans, pel sistema de concurs oposició (convocatòria H.Barcelona-Aux.Inf-2010).

De conformitat amb el que preveu la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l'Estatut marc del personal estatutari dels serveis de salut, en concordança amb el Reial decret llei 1/1999, de 8 de gener, sobre selecció de personal estatutari i provisió de places en les institucions sanitàries de la Seguretat Social;

Atès l'Acord de 12 de novembre de 2009 de la Comissió Executiva del Consell d'Administració de l'Institut Català de la Salut, que ha procedit a aprovar l'oferta d'ocupació pública parcial per a l'any 2009 de 2.380 places de diverses categories de personal estatutari de l'Institut Català de la Salut, publicat mitjançant la Resolució SLT/3588/2009, de 21 de desembre (DOGC núm. 5530, de 21.12.2009);

Fent ús de les atribucions que m'han estat conferides per l'article 10.e) de la Llei 8/2007, de 30 de juliol, de l'Institut Català de la Salut (DOGC núm. 4940, de 3.8.2007), i l'article 13 del Decret 13/2009, de 3 de febrer, pel qual s'aproven els Estatuts de l'Institut Català de la Salut (DOGC núm. 5314, de 9.2.2009),

Resolc:

Article 1

Fer pública la convocatòria per cobrir places vacants de la categoria professional de tècnic/a especialista de grau mitjà sanitari (subgrup C2) de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, Hospital Universitari de Bellvitge, Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i Hospital de Viladecans, dependents de l'Institut Català de la Salut, pel sistema de concurs oposició, i aprovar les bases que han de regir la convocatòria i que figuren a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

Article 2

D'acord amb el que estableix la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú (BOE núm. 285, de 27.11.1992), modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener (BOE núm. 12, de 14.1.1999), i el Decret 276/2001, de 23 d'octubre, de reestructuració de l'Institut Català de la Salut, en els termes que estableix la disposició derogatòria 2 de la Llei 8/2007, de 30 de juliol, de l'Institut Català de la Salut, contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar un recurs potestatiu de reposició davant del director gerent de l'Institut Català de la Salut en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la data de la seva publicació al DOGC, o directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la data de publicació d'aquesta Resolució al DOGC.

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 15 de febrer de 2010

Enric Argelagués i Vidal

Director gerent

Annex 1

Bases

-1 Places objecte de convocatòria

El nombre de places objecte de convocatòria, amb indicació del torn de cobertura, són les que figuren a l'annex 2 d'aquesta disposició.

Les places assignades al torn de promoció interna que no s'arribin a cobrir, s'acumularan al torn lliure.

Dins el torn lliure es reserva el 5% de les places incloses en l'oferta d'ocupació pública corresponent per a aquelles persones aspirants que tinguin la condició legal de disminuïdes, d'acord amb el que preveu la Llei 4/2000, de 26 de maig, de mesures fiscals i administratives.

La totalitat de les places objecte de convocatòria es troben dotades pressupostàriament d'acord amb la normativa vigent per al personal estatutari de l'Institut Català de la Salut.

D'acord amb l'article 39 del Decret 13/2009, de 3 de febrer, pel qual s'aproven els Estatuts de l'Institut Català de la Salut, el nomenament del professional seleccionat abastarà la corresponent gerència territorial.

-2 Fases i torns de la convocatòria

La convocatòria s'estructura en la fase de concurs oposició. Aquesta fase consta del torn de promoció interna i del torn lliure.

-3 Sol·licituds

3.1 La sol·licitud es pot obtenir gratuïtament al web http://www.gencat.cat/ics/, clicant a la imatge “Accés a places de l'ICS”.

3.2 Les persones aspirants, per formalitzar la sol·licitud per via telemàtica, una vegada hagin accedit al web esmentat a l'apartat anterior, han de seleccionar l'opció “Inscripció telemàtica a convocatòries” per accedir a una pàgina on caldrà identificar-se per iniciar la sessió i, posteriorment, s'han d'inscriure a la convocatòria amb el seu número de registre, que és H.Barcelona-Aux.Inf-2010.

3.3 Les persones hauran de consignar a l'apartat “Sistema d'accés” si participen per torn de promoció interna o torn lliure.

En cap cas una persona no podrà optar a places pels dos torns de la fase de concurs oposició.

3.4 Les persones que tinguin la condició legal de disminuïdes podran demanar l'adaptació o l'adequació de temps i mitjans materials per fer els exercicis i les proves que preveu la convocatòria i el motiu o els motius d'aquestes a l'espai reservat a aquest efecte en la sol·licitud d'admissió. En l'acceptació de les esmentades adaptacions o adequacions cal atenir-se al que disposa l'article 6 del Decret 66/1999, de 9 de març, del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.

3.5 Les persones aspirants han de consignar a l'apartat “Lloc de realització dels exercicis” la localitat de Barcelona.

3.6 Presentació de sol·licituds per via telemàtica.

La presentació de sol·licituds fetes per via telemàtica s'ha de realitzar seguint les instruccions contingudes en el web http://www.gencat.cat/ics/ dins del termini previst a la base 3.7.

3.7 Termini de presentació de sol·licituds.

Les persones aspirants disposen d'un termini d'un mes comptador des de l'endemà de la data de publicació de la convocatòria al DOGC per presentar la sol·licitud en els termes que estableix la base 3.6.

3.8 Taxa d'inscripció.

Les persones aspirants que participin en aquesta convocatòria han d'abonar 22,55 euros, d'acord amb el que preveu la normativa vigent en matèria de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya i a l'efecte del compliment del requisit que preveu la base 4.1.f). Les persones aspirants poden realitzar aquest pagament per via telemàtica (s'inclou en aquesta opció el pagament per Servicaixa).

Les persones que facin la inscripció telemàticament i no vulguin efectuar el pagament per via telemàtica han d'efectuar-lo en qualsevol de les oficines de la Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona, “la Caixa”, mitjançant un ingrés en caixa, o bé per gir postal o telegràfic, o mitjançant una transferència al compte corrent núm. 2100-3000-13-2500056192 de l'agència núm. 3000, c. Jaume I, 2, Barcelona. Cal que en el nom del remitent hi consti el de la mateixa persona aspirant i l'import corresponent i s'haurà de presentar tal com estableix la base 3.6 en el termini que preveu la base 3.7.

Exempció del pagament de la taxa d'inscripció: de conformitat amb l'article 34 de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, modificat per l'article 3 de la secció tercera de la Llei 21/2005, de 29 de desembre, de mesures financeres (DOGC núm. 4541, de 31.12.2005), amb la justificació documental prèvia de la seva situació, són exemptes del pagament d'aquesta taxa les persones que es trobin en situació de desocupació que no percebin cap prestació econòmica, les persones jubilades i les que acreditin una discapacitat igual o superior al 33 per cent.

Devolució de la taxa: no escaurà la devolució de la taxa en els supòsits d'exclusió de la convocatòria per causa imputable a la persona interessada.

3.9 Exempció de les proves del segon exercici i de la taxa de pagament, i accés a les places reservades per a persones discapacitades.

  1. Exempció de les proves del segon exercici:

    El termini per a la presentació de qualsevol dels documents que eximeixen de la realització de les proves del segon exercici finalitza el mateix dia en què es publiqui la diligència que doni publicitat del dia de realització del segon exercici. Així mateix, les persones aspirants poden presentar el mateix dia i en el lloc de realització del segon exercici els documents que eximeixen de la seva realització.

    Exempció de la prova de coneixements de llengua catalana que preveu la base 6.2:

    Als efectes d'aquesta exempció, i d'acord amb el que estableix l'article 5 del Decret 161/2002, d'11 de juny, i l'Ordre PRE/228/2004, de 21 de juny, els aspirants hauran de presentar un dels documents següents:

    Fotocòpia de la documentació acreditativa d'estar en possessió del certificat de nivell elemental de llengua catalana (certificat A) o superior de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de la Vicepresidència, o equivalent.

    Escrit en el qual la persona aspirant identifiqui en quina convocatòria ha participat i ha obtingut plaça en processos anteriors de selecció de personal per accedir a aquesta Administració en què hi hagués establerta una prova de llengua catalana del mateix nivell o superior, o que hagin superat la prova esmentada en altres processos de la mateixa oferta pública d'ocupació. L'Institut Català de la Salut pot demanar, si escau, el document justificatiu que acrediti la situació que estableix aquest paràgraf.

    Exempció de la prova de coneixements de llengua castellana que preveu la base 6.2 (exclusivament per a les persones aspirants admeses en el procés selectiu que tinguin una nacionalitat d'un estat en què la llengua oficial no sigui l'espanyol).

    A l'efecte d'aquesta exempció, les persones esmentades han de presentar un dels documents següents:

    Certificat on consti que han cursat la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR