ORDRE EDU/38/2010, de 27 de gener, per la qual es modifica l'Ordre EDC/325/2005, d'11 de juliol, per la qual es crea la Comissió Mixta Departament d'Educació i Entitats Municipalistes.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/38/2010, de 27 de gener, per la qual es modifica l'Ordre EDC/325/2005, d'11 de juliol, per la qual es crea la Comissió Mixta Departament d'Educació i Entitats Municipalistes.

Mitjançant l'Ordre EDC/325/2005 es va crear la Comissió Mixta Departament d'Educació i Entitats Municipalistes (DOGC núm. 4432, de 22.7.2005), com a òrgan permanent de col·laboració i coordinació entre l'Administració educativa de la Generalitat de Catalunya i les entitats representatives de l'Administració local en el desenvolupament de les polítiques educatives, sense perjudici de les competències de la Comissió de Govern Local.

Atès que s'ha constatat la necessitat de modificar la composició (o el nomenament dels representants del DE) de l'esmentada Comissió, i d'acord amb l'article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article únic

Modificar l'article 2 de l'Ordre EDC/325/2005, d'11 de juliol, per la qual es crea la Comissió Mixta Departament d'Educació i Entitats Municipalistes, que queda redactat de la manera següent:

.Article 2

.Composició

.La Comissió Mixta Departament d'Educació i Entitats Municipalistes té la següent composició:

.La presidència, ocupada per la persona que nomeni la persona titular del Departament d'Educació.

.La vicepresidència, ocupada per la persona que nomeni la persona titular del Departament d'Educació.

.Les vocalies, integrades per sis persones en representació de la Federació de Municipis de Catalunya, sis persones en representació de l'Associació Catalana de Municipis i Comarques i deu persones en representació del Departament d'Educació nomenats per la persona titular del Departament d'Educació.

.Els vocals...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR