ORDRE ECF/502/2003, d'1 de desembre, per la qual s'aprova el model de declaració de dades 910, de l'impost sobre grans establiments comercials.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyOrdre

ORDRE ECF/502/2003, d'1 de desembre, per la qual s'aprova el model de declaració de dades 910, de l'impost sobre grans establiments comercials.

La Llei 16/2000, de 29 de desembre, de l'impost sobre grans establiments comercials, va disposar la gestió de l'impost mitjançant la formació d'un padró, el qual es nodreix de les dades que els subjectes passius de l'impost declaren a l'Administració. En aquest sentit, el Decret 342/2001, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de l'impost esmentat, va determinar que el mitjà d'aprovació del model de declaració de dades és una ordre de la persona titular del Departament d'Economia i Finances.

Per altra banda, dintre del procés de modernització i adaptació a l'entorn de les noves tecnologies en què es troba immersa l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i amb la intenció de simplificar la tramitació dels procediments en què ha d'actuar el ciutadà, amb la necessària garantia dels seus drets i les seves facultats, s'ha considerat convenient la modificació del model de declaració de dades de l'impost sobre grans establiments comercials, a fi i efecte d'incloure nova informació que esdevé imprescindible per a la correcta gestió d'aquest tribut, així com per tal de permetre a l'interessat demanar la domiciliació bancària del seu pagament en el mateix document en què porta a terme la declaració de les dades.

A conseqüència d'aquestes modificacions, la present Ordre està destinada a donar la necessària cobertura jurídica al nou model de declaració de dades, tant pel que respecta al seu ús i contingut, com pel que respecta al nombre d'exemplars que en resulten.

En compliment de la normativa esmentada,

Ordeno:

Article únic

.1 S'aprova el model d'imprès de declaració de dades número 910, de l'impost sobre grans establiments comercials, el qual figura en l'annex d'aquesta Ordre.

.2 El model 910 comprèn un full de declaració de dades, que consta de tres exemplars (un per a l'Administració, un per a la persona interessada, i un per a l'entitat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR