ORDRE ECF/65/2003, de 22 de gener, per la qual s'aproven els models d'autoliquidació 610 i 615 de l'impost sobre transmissions patrimonials i actes jurídics documentats i es fixa la quota de la taxa que en grava el subministrament.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyOrdre

ORDRE ECF/65/2003, de 22 de gener, per la qual s'aproven els models d'autoliquidació 610 i 615 de l'impost sobre transmissions patrimonials i actes jurídics documentats i es fixa la quota de la taxa que en grava el subministrament.

En el marc del nou sistema de finançament, la Generalitat de Catalunya té assumides competències en l'àmbit de la gestió i liquidació de tributs cedits, entre les que cal incloure la relativa a l'aprovació dels models d'autoliquidació de l'impost sobre transmissions patrimonials i actes jurídics documentats.

Mitjançant l'Ordre de 21 de desembre de 2001, es van aprovar diversos models d'autoliquidació gestionats pel Departament d'Economia i Finances. La disposició transitòria de l'Ordre esmentada estableix que mentre no s'aprovin els models 610 i 615 en euros de l'impost sobre transmissions patrimonials i actes jurídics documentats, els contribuents poden presentar la declaració-liquidació corresponent en els models aprovats mitjançant Ordre de 12 de novembre de 2001 del Ministre d'Hisenda. Ara s'aproven i es publiquen els nous models 610 i 615 en euros.

D'altra banda, cal tenir present que conformement a l'article 37 de la Llei 15/1997, de 24 de setembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, la venda d'impresos de subministrament oficial constitueix el fet imposable d'una taxa. L'article 40 d'aquesta mateixa Llei (en la redacció donada per la Llei 21/2001, de 28 de desembre, de mesures fiscals i administratives) estableix que la quota d'aquesta taxa ha de quedar fixada en l'import del seu cost directe arrodonit a l'alça fins al múltiple de 10 cèntims d'euro més proper. Aquest precepte disposa alhora que l'aprovació de l'import de les taxes pels impresos subministrats per cada departament s'ha d'efectuar mitjançant ordre del seu titular.

Per tot això, i en ús d'aquesta autorització,

Ordeno:

Article 1

1.1 S'aproven els models d'impresos d'autoliquidació números 610 i 615, els quals figuren en l'annex d'aquesta...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR