DECRET 39/1985, de 7 de febrer, pel qual s'estableixen ajuts al finançament d'inversions per a la modernització d'allotjaments turístics. (Correcció d'errada en el DOGC núm. 518, p. 601, de 6.3.1985).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les correccions d'errada publicades en el DOGC i les modificacions que estableix el Decret 91/1988.

El sector turístic de Catalunya ha demostrat la seva capacitat de competitivitat internacional i, en conseqüència, ha ajudat a minorar els efectes de la crisi en el conjunt de l'economia catalana. Però el manteniment de millora del grau de competitivitat internacional i les tendències de la demanda turística exigeixen una millora de la qualitat dels allotjaments turístics. Ateses les característiques de l'oferta catalana d'allotjaments és necessari que el sector faci un esforç inversor especial per tal d'evitar llur obsolescència i millorar els serveis. A fi de promoure l'esforç inversor del sector s'instrumenta aquesta línia d'ajut al finançament d'inversions per a la modernització dels allotjaments turístics.

Vist el que estableix la Llei 29/1984, de 31 de desembre, de Pressupost de la Generalitat de Catalunya per al 1985, a proposta del Conseller de Comerç, Consum i Turisme i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer 1

El Departament de Comerç, Consum i.

Turisme podrà subvencionar parcialment l'amortització dels crèdits que les empreses titulars d'allotjaments turístics, degudament inscrites al Registre General d'Empreses i Activitats Turístiques, obtinguin d'entitats financeres amb la finalitat de modernitzar les seves instal·lacions. 2. L'import de l'ajut es destinarà, via amortització, al reintegrament del principal del crèdit obtingut. 3. L'abast dels ajuts que es podran concedir d'acord amb el que preveu el present Decret serà el que autoritzi per a cada exercici la Llei de Pressupostos de la Generalitat.

Article segon 1

Podran acollir-se als ajuts regulats per.

aquest Decret les persones físiques o jurídiques titulars d'establiments d'allotjaments turístics que concertin crèdits destinats al finançament d'inversions per a la modernització de llurs instal·lacions. Als efectes d'aquest Decret es consideraran inversions de modernització:

  1. La renovació de cambres, banys, cuines, salons i altres equipaments i serveis de l'establiment que representin una millora significativa de les instal·lacions.

  2. La incorporació de millores en matèria de seguretat i de prevenció...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR