ORDRE de 23 de febrer de 1990, per la qual es modifica la composició de la Junta de Mèrits del Departament d'Economia i Finances i es fixa el període del seu exercici.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyOrdre

Atès que per l'Ordre de 21 d'abril de 1989, publicada al DOGC núm. 1143, de 17.5.1989, es van nomenar els membres de la Junta de Mèrits del Departament d'Economia i Finances;

Atesos els decrets 137/1989 i 138/1989, de 19 de maig, ambdós publicats al DOGC núm. 1155, de 14.6.1989, pels quals es reestructura la Secretaria General del Departament d'Economia i Finances i la Direcció General de Patrimoni de la Generalitat de Catalunya, respectivament;

De conformitat amb el que disposen els articles 12.1, 17 i següents del Decret 65/1987, de 15 de gener, pel qual s'aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball, de promoció professional i promoció interna dels funcionaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya;

A proposta del secretari general i en ús de les atribucions que em són conferides,

Per aquesta Ordre:

Article 1

Es nomena membres titulars de caràcter permanent, membres titulars de caràcter fluctuant i membres suplents de la Junta de Mèrits del Departament d'Economia i Finances, per proveir càrrecs de comandament en els diferents centres directius, els càrrecs que se citen a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 2

El període d'exercici de les seves funcions es fixa pel termini de dos anys a comptar a partir de l'entrada en vigor d'aquesta Ordre.

Disposicions finals

- 1 Queda derogada l'Ordre de 21 d'abril de 1989, publicada al DOGC núm. 1143, de 17.5.1989, per la qual es regula la composició de la Junta de Mèrits del Departament d'Economia i Finances i es fixa el període del seu exercici.

- 2 Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 23 de febrer de 1990

Macià Alavedra i Moner Conseller d'Economia i Finances

Annex

Titulars permanents President: secretari general. Vocal: cap de la Secretaria Administrativa. Vocal: cap de la Secció de Personal. Suplents permanents President: subdirector general de Coordinació. Vocal: cap de la Dependència de Serveis Generals. Vocal: cap del Servei de Gestió Econòmica.

Secretaria General i Gabinet del conseller Titulars fluctuants Vocal: cap del Servei d'Organització, Mecanització i Informàtica. Vocal: cap de la Secció de Contractació i Patrimoni. Suplents fluctuants Vocal: cap de la Secció de Nòmines de Personal. Vocal: cap de la Secció de Gestió Pressupostària.

Direcció General del Patrimoni Titulars fluctuants Vocal: subdirector general de Patrimoni Immobiliari. Vocal: cap...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR