DECRET 660/2006, de 27 de desembre, de modificació del Decret 32/2006, de 28 de febrer, pel qual es regula la Junta Arbitral de Contractes d'Integració.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

660/2006, de 27 de desembre, de modificació del Decret 32/2006, de 28 de febrer, pel qual es regula la Junta Arbitral de Contractes d'Integració.

La Junta Arbitral de Contractes d'Integració la va crear la Llei 2/2005, de 4 d'abril, de contractes d'integració, com a òrgan de naturalesa arbitral competent per resoldre totes les qüestions litigioses relacionades amb l'aplicació de la Llei esmentada. En compliment del que estableix la disposició final primera de la Llei, es va dictar el Decret 32/2006, de 28 de febrer, pel qual es regula la Junta Arbitral de Contractes d'Integració (DOGC núm. 4584, de 2.3.2006).

L'article 2 del Decret preveu quatre vocalies en representació de les organitzacions més representatives dels integrats o les integrades i així mateix quatre en representació de les organitzacions més representatives dels integradors o les integradores.

Atès el nombre actual d'organitzacions professionals agràries que tenen la condició de més representatives, la Direcció General de Producció, Innovació i Indústries Agroalimentàries proposa modificar l'esmentat article 2 pel que fa al nombre de vocalies en representació del sector dels/de les integrats/des i també del sector dels/de les integradors/res els quals, segons l'article 14 de la Llei, han d'estar representats en parts iguals.

D'altra banda proposa modificar l'article 4 del Decret, per tal de suprimir la referència a l'adscripció del/de la secretari/ària de la Junta a la Direcció General de Producció, Innovació i Indústries Agroalimentàries.

D'acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora;

A proposta del conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica l'article 2.1 del Decret 32/2006, de 28 de febrer, pel qual es regula la Junta Arbitral de Contractes d'Integració, el qual queda redactat de la manera següent:

"2.1.a) La Junta Arbitral de Contractes d'Integració és integrada per:

"La presidència.

"Les vocalies, integrades pels membres següents:

"Una vocalia en representació de cadascuna de les organitzacions més representatives dels integrats o les integrades.

"Una vocalia en representació de cadascuna de les organitzacions més representatives dels integradors o les integradores.

"Una vocalia en representació del Consell de Col·legis d'Advocats de Catalunya.

"Una vocalia corresponent a un advocat o una advocada de la Generalitat de Catalunya adscrit o adscrita a la unitat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR