DECRET 369/2001, de 24 de desembre, de modificació del Decret 265/1986, de 3 de juliol, sobre creació de l'Assessoria Jurídica del Departament d'Economia i Finances.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

DECRET

369/2001, de 24 de desembre, de modificació del Decret 265/1986, de 3 de juliol, sobre creació de l'Assessoria Jurídica del Departament d'Economia i Finances.

La Llei 7/1996, de 5 de juliol, d'organització dels serveis jurídics de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, ha estat desenvolupada pel Decret 257/1997, de 30 de setembre, pel qual s'aprova el Reglament dels serveis jurídics de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

En relació amb l'Assessoria Jurídica del Departament d'Economia i Finances, l'aplicació de les normes esmentades implica la supressió automàtica de tots els llocs de comandament atribuïts a caps de servei, ja que estan coberts per personal que s'ha incorporat al cos d'advocats de la Generalitat de Catalunya. Això determina que, tenint en compte les especificitats establertes a la disposició quarta del Decret 257/1997, de 30 de setembre, sigui necessari adaptar l'estructura de l'Assessoria Jurídica del Departament d'Economia i Finances a la nova situació. En aquest sentit, i amb l'objectiu d'aproximar l'organització de l'Assessoria Jurídica a les seves funcions, es prescindeix de l'estructura en serveis i seccions i s'atribueixen les seves competències a àrees funcionals.

Per tant, vist l'informe favorable del Gabinet Jurídic, a proposta del conseller d'Economia i Finances, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifiquen els articles següents del Decret 265/1986, de 3 de juliol, sobre creació de l'Assessoria Jurídica del Departament d'Economia i Finances:

-1 L'article 1 queda redactat de la manera següent:

"1. Es crea l'Assessoria Jurídica del Departament d'Economia i Finances, amb nivell orgànic de direcció general.

"2. Les funcions atribuïdes a l'Assessoria Jurídica per aquest Decret s'exerceixen respectant les que corresponen al Gabinet Jurídic, especialment pel que fa referència a la coordinació i unificació dels criteris d'actuació dels diferents serveis jurídics dels departaments, d'acord amb el que disposa el Decret 257/1997, de 30 de setembre, pel qual s'aprova el Reglament dels serveis jurídics de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

"3. Sens perjudici del que preveu l'article 14.1 del Decret 257/1997, de 30 de setembre, correspon al cap de l'Assessoria Jurídica del Departament d'Economia i Finances, amb rang orgànic de director general, el comandament dels advocats de la Generalitat de Catalunya que li són adscrits i el de la resta de personal...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR