ORDRE CMC/395/2010, de 15 de juliol, de modificació de l'Ordre CMC/559/2008, de 18 de desembre, del distintiu d'Agent TDT.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura i Mitjans de Comunicacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

CMC/395/2010, de 15 de juliol, de modificació de l'Ordre CMC/559/2008, de 18 de desembre, del distintiu d'Agent TDT.

L'Ordre CMC/559/2008, de 18 de desembre, va crear el distintiu d'Agent TDT, que acredita les empreses instal·ladores que col·laboren amb la Generalitat en el desplegament de la Televisió Digital Terrestre.

D'acord amb l'article 8.1 de l'Ordre esmentada, els distintius d'Agent TDT són vàlids des del dia de l'atorgament fins al 31 de desembre de 2010. Aquest termini de vigència es va establir per tal d'acomodar-lo a les previsions del Pla tècnic nacional de la Televisió Digital Terrestre, aprovat pel Reial decret 944/2005, de 29 de juliol, la disposició addicional primera del qual disposa que les emissions de televisió terrestre amb tecnologia analògica de cobertura estatal o autonòmica havien de cessar el 3 d'abril de 2010.

Tanmateix, i coincidint amb el cessament de les emissions amb tecnologia analògica, ha entrat en vigor el Reial decret 365/2010, de 26 de març, pel qual es regula l'assignació dels múltiples de la Televisió Digital Terrestre després del cessament de les emissions de televisió terrestre amb tecnologia analògica, el qual reorganitza les freqüències d'emissió de la TDT. D'acord amb l'article 1 del Reial decret esmentat, l'accés al múltiple digital definitiu s'ha de produir, en tot cas, abans de l'1 de gener de 2015.

Aquesta reorganització comporta efectuar una intervenció a les antenes receptores, per tal de garantir el correcte visionat de les emissions de nova creació o de nova freqüència.

Per les raons exposades, i vistos els bons resultats de la implantació del distintiu “Agent TDT”, es considera oportú modificar l'article...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR