DECRET 155/2003, de 23 de juny, de modificació dels Estatuts del Consorci Hospitalari de Vic.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

DECRET 155/2003, de 23 de juny, de modificació dels Estatuts del Consorci Hospitalari de Vic.

Mitjançant el Decret 302/1986, de 9 de setembre (DOGC núm. 758, de 27.10.1986), es va crear el Consorci Hospitalari de Vic, entitat jurídica pública de caràcter institucional integrada per la Generalitat de Catalunya i la Fundació de l'Hospital de la Santa Creu de Vic, per possibilitar la posada en funcionament d'un centre hospitalari de caràcter general en aquesta ciutat que prestés assistència sanitària a una àrea d'influència constituïda per les comarques d'Osona i del Ripollès.

Pel Decret 107/1990, de 3 de maig (DOGC núm. 1292, de 16.5.1990), es va modificar l'article 9.1 dels Estatuts pels quals es regeix el Consorci, per tal de garantir la representació adequada de les entitats consorciades dins l'òrgan de govern superior del Consorci.

L'Ordre SSS/172/2002, de 17 de maig, per la qual s'estableix una prova pilot per a la implantació d'un sistema de compra de serveis de base poblacional (DOGC núm. 3645, de 29.5.2002), ha inclòs Osona entre els àmbits geogràfics on és d'aplicació aquesta prova pilot. La compra de serveis de base poblacional requereix que totes les entitats proveïdores d'aquest àmbit geogràfic portin a terme una actuació coordinada per tal d'assolir una prestació integral dels serveis que demani la població de la comarca d'Osona. Això, juntament amb l'experiència assolida en aquests anys de funcionament del Consorci, ha palesat la conveniència d'introduir la figura del conseller delegat dins dels òrgans de govern i administració del Consorci Hospitalari de Vic, la qual cosa implica la modificació parcial dels estatuts del Consorci Hospitalari de Vic.

En aquest sentit, el Consell de Govern del Consorci Hospitalari de Vic, en la reunió celebrada el dia 2 d'abril de 2003 ha acordat la modificació dels seus Estatuts, amb el quòrum requerit a l'efecte; acord que ha estat ratificat pel patronat de la Fundació de l'Hospital de la Santa Creu de Vic, en data 8 de maig de 2003.

Atès el que disposen els articles 9.1 i 17 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya i l'article 55 de la llei 13 /1989, de 14 de desembre d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller de Sanitat i Seguretat Social i, d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica l'article 7 dels Estatuts del Consorci Hospitalari de Vic, aprovats pel Decret 302/1996, de 9 de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR