DECRET 68/2007, de 20 de març, de modificació del Decret 352/1999, de 13 de desembre, pel qual es crea la Comissió interdepartamental de la sida a Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

68/2007, de 20 de març, de modificació del Decret 352/1999, de 13 de desembre, pel qual es crea la Comissió interdepartamental de la sida a Catalunya.

Per Decret 352/1999, de 13 de desembre (DOGC núm. 3040, de 22.12.1999), es va crear la Comissió interdepartamental de la sida a Catalunya, amb la funció de facilitar l'adopció i la implementació de les mesures necessàries per evitar la propagació de la infecció pel virus de la immunodeficiència humana, la millora de la qualitat de vida de les persones infectades i la continuïtat en la instauració d'un entorn favorable per acceptar les persones afectades.

Les modificacions en l'estructura de l'organització dels departaments de la Generalitat fan necessària l'adaptació i revisió de la composició de la Comissió interdepartamental de la sida a Catalunya per tal de garantir-ne l'adequada representació de tots els agents implicats en la consecució dels seus objectius. Així mateix, la seva composició ha de visibilitzar la participació dels grups de dones en la promoció de la salut per tal de contribuir al reconeixement del valor de la seva experiència i l'adjudicació d'un major control sobre les decisions que afecten la seva salut.

Per tot això, de conformitat amb el que estableix l'article 51 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta de la consellera de Salut i amb la deliberació prèvia del Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifica l'article 3 del Decret 352/1999, de 13 de desembre, pel qual es crea la Comissió interdepartamental de la sida a Catalunya, que queda redactat de la manera següent:

"Article 3

"3.1 La Comissió es compon de les persones membres següents:

"Presidència: el conseller o consellera a de Salut.

"Vicepresidència primera: el secretari o secretària general del Departament de Salut, que substitueix el/la president/a en cas d'absència.

"Vicepresidència segona: el secretari o secretària general del Departament d'Acció Social i Ciutadania.

"Vocalies:

"El director o directora general de Salut Pública del Departament de Salut, que exercirà les funcions de Secretaria de la Comissió.

"El director o directora del Programa per a la Prevenció i l'Assistència de la Sida, que exercirà les funcions de Secretaria adjunta de la Comissió.

"El director o directora del Centre d'Estudis Epidemiològics sobre les Infeccions de Transmissió Sexual i Sida de Catalunya...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR