DECRET 148/2007, de 10 de juliol, de modificació del Decret 128/2005, de 21 de juny, pel qual s'aprova el Reglament del Consell Tècnic.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

148/2007, de 10 de juliol, de modificació del Decret 128/2005, de 21 de juny, pel qual s'aprova el Reglament del Consell Tècnic.

L'article 2.1 del Reglament del Consell Tècnic, aprovat pel Decret 128/2005, de 21 de juny, determina la composició d'aquest òrgan col·legiat. Aquest precepte ha estat modificat en dues ocasions, la primera mitjançant el Decret 293/2006, de 18 de juliol, i la segona mitjançant el Decret 5/2007, de 16 de gener, que va derogar l'anterior. La finalitat d'aquesta última modificació va ser la d'adequar l'article 2.1 del Reglament al que determina l'article 3.2.2 del Decret 421/2006, de 28 de novembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, en virtut del qual la presidència del Consell Tècnic correspon a la persona titular del Departament de la Vicepresidència.

D'altra banda, el mateix article 2.1 del Reglament determina que la vicepresidència del Consell Tècnic correspon a la persona titular de la Secretaria del Govern.

L'article 3.1 del Decret 421/2006, de 28 de novembre, ja esmentat, atribueix al Departament de la Presidència funcions consistents, entre d'altres, en la prestació de suport directe i assistència al president o presidenta de la Generalitat, i de coordinació interdepartamental i impuls d'estratègies conjuntes, especialment en l'àmbit de les competències comunes o compartides. En base a aquestes funcions, es considera més adequat que la vicepresidència del Consell Tècnic, com a òrgan col·legiat de suport al Govern, sigui ocupada per la persona titular de la Secretaria General del Departament esmentat, i que la persona titular de la Secretaria del Govern passi a exercir la secretaria d'aquest òrgan.

Finalment, raons organitzatives aconsellen modificar el dia de la setmana en què tenen lloc les sessions del Consell Tècnic, la qual cosa fa necessari modificar igualment el dia i l'hora en què finalitza el termini per presentar la documentació i el dia i l'hora en què es tanca l'ordre del dia.

Per tot això, d'acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic
  1. Es modifica l'apartat 1 de l'article 2 del Reglament del Consell Tècnic, aprovat pel Decret 128/2005, de 21 de juny, que queda redactat de la manera següent:

    .2.1 El Consell Tècnic està presidit pel conseller o consellera primer si algun membre del Govern exerceix aquest càrrec o...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR