ORDRE ARP/260/2002, de 12 de juliol, per la qual es modifiquen les bases reguladores de l'ajut destinat a l'execució de programes sanitaris, i es convoca el corresponent a l'any 2002.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ARP/260/2002, de 12 de juliol, per la qual es modifiquen les bases reguladores de l'ajut destinat a l'execució de programes sanitaris, i es convoca el corresponent a l'any 2002.

La Llei 18/2001, de 31 de desembre, d'orientació agrària, aprovada pel Parlament de Catalunya, té com a objectiu la consolidació de l'activitat agrària a Catalunya i la millora de les condicions en què aquesta s'exerceix, per aconseguir, entre d'altres, un sector agrari competitiu i professional, respectuós amb el medi, amb unes produccions de qualitat al servei del consum i el manteniment de l'activitat agrària.

Dins l'àmbit de la producció i sanitat ramaderes, l'esmentada Llei estableix una línia d'actuació per fomentar aquestes agrupacions, així com l'establiment d'acords amb l'Administració per contribuir a la gestió integrada de la producció ramadera, la millora de la sanitat, la prestació de serveis de gestió, i l'assistència i la transferència tecnològica.

Mitjançant l'Ordre de 12 d'abril de 2001, es van aprovar les bases reguladores de l'ajut destinat a l'execució de programes sanitaris i es va convocar el corresponent a l'any 2001 (DOGC núm. 3372, de 20.4.2001).

El Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca considera necessari que es continuï fomentant que les agrupacions de defensa sanitària ramadera realitzin programes sanitaris destinats a la prevenció de determinades malalties que afecten els conills, les abelles, el bestiar vaquí i el bestiar porcí.

Així mateix, el Departament considera convenient modificar certs aspectes de les bases reguladores d'aquesta línia d'ajut, el finançament del qual anirà primer a càrrec del Departament, d'Agricultura, Ramaderia i Pesca i posteriorment la dotació prevista es veurà incrementada amb el pressupost que el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació destini per a aquesta finalitat a Catalunya.

En conseqüència, d'acord amb l'article 92 del Decret 9/1994, de 13 de juliol, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Es modifica l'apartat 4.2 de les bases reguladores de l'ajut destinat a l'execució de programes sanitaris, aprovades per l'Ordre de 12 d'abril de 2001, el qual queda redactat de la manera següent:

"4.2 L'import de l'ajut no pot ser superior al 50% del pressupost de l'execució del programa sanitari, amb els màxims següents:

"Abelles: 1,5...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR