ORDRE CMC/540/2010, de 12 de novembre, per la qual es modifiquen bases de subvencions en els àmbits de la cultura i els mitjans de comunicació per ampliar el termini de presentació dels justificants.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura i Mitjans de Comunicacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

CMC/540/2010, de 12 de novembre, per la qual es modifiquen bases de subvencions en els àmbits de la cultura i els mitjans de comunicació per ampliar el termini de presentació dels justificants.

La situació econòmica general fa preveure que hi haurà un major grau de dificultat en la justificació de les subvencions. D'acord amb l'article 31.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es considera despesa efectuada la que hagi estat efectivament pagada anteriorment a l'acabament del període de justificació determinat per la normativa reguladora de la subvenció. Per aquest motiu, es considera adequat ampliar el termini de presentació dels justificants, que inclouen els comprovants de pagament, per a les convocatòries de l'exercici pressupostari 2010 de la majoria de bases de subvencions dels àmbits de la cultura i els mitjans de comunicació. Tot i que es manté el termini d'execució de les activitats subvencionades, els beneficiaris de les subvencions disposaran d'un termini més llarg per al pagament de les despeses derivades de les activitats subvencionades i per a la seva acreditació davant el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.

Per tot això, d'acord amb el que estableixen el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat mitjançant el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i els preceptes bàsics de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions,

Ordeno:

Ampliar els terminis de justificació de les subvencions fins al 15 de gener de 2011 respecte a les bases de subvencions aprovades per les ordres que s'esmenten a l'annex, per a les convocatòries de l'exercici pressupostari 2010, pel que fa als terminis que finalitzen el 2010.

Barcelona, 12 de novembre de 2010

Joan Manuel Tresserras i Gaju

Conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació

Annex

—1 En l'àmbit de la cultura popular i tradicional catalana:

Ordre CMC/23/2008, de 21 de gener, per la qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencions a empreses per a l'edició de treballs relacionats amb el patrimoni etnològic de Catalunya.

Ordre CMC/53/2009, d'11 de febrer, per la qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencions a entitats privades sense ànim de lucre i a grups sense personalitat jurídica per a desplaçaments fora de l'àmbit lingüístic català per dur a terme projectes de cultura popular i tradicional catalana.

Ordre CMC/89/2009, de 12 de febrer, per la qual...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR