ORDRE GRI/203/2013, de 26 d'agost, per la qual es modifiquen les bases reguladores per a la concessió de beques per a la recerca sobre les autonomies polítiques territorials, i s'obre la convocatòria per a l'any 2013.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyOrdre

D’acord amb l’article 1.2 del Decret 184/2013, de 25 de juny, de reestructuració del Departament de Governació i Relacions Institucionals, l'Institut d'Estudis Autonòmics resta adscrit a aquest Departament. De conformitat amb l’article 57 de la norma esmentada, l’Institut d’Estudis Autonòmics té atribuïdes, entre d’altres, la funció de promoure l’estudi i la recerca sobre les autonomies polítiques territorials en els aspectes constitucional, polític, econòmic, social i administratiu, amb especial atenció al règim d’autonomia de Catalunya.

Per assolir aquests objectius, des de la seva creació l'Institut d’Estudis Autonòmics encarrega estudis, organitza seminaris, realitza una àmplia activitat editorial, ha format un extens fons documental a disposició dels investigadors/ores sobre autonomies territorials i federalisme, i concedeix beques per dur a terme treballs de recerca a Catalunya, a la resta de l'Estat i a l’estranger.

Les bases reguladores que han de regir la concessió de les beques per a la recerca sobre les autonomies polítiques territorials van ser aprovades mitjançant l’Ordre GRI/120/2013, de 3 de juny (DOGC núm. 6401, 20.6.2013).

D’acord amb l’article 92.6 del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, en el cas que en la convocatòria es comprometin fons públics d’exercicis pressupostaris futurs, l’autorització de la despesa correspon al Govern.

Mitjançant l’Acord de 23 de juliol de 2013 el Govern de la Generalitat de Catalunya ha autoritzat el Departament de Governació i Relacions Institucionals per realitzar despeses amb càrrec a pressupostos d’exercicis futurs per atendre la convocatòria de beques per a la recerca sobre les autonomies polítiques territorials per a l’any 2013.

Per això, atès el que disposa el capítol IX del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, a proposta del director de l'Institut d'Estudis Autonòmics i en ús de les facultats que em confereix l'article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Convocar les beques per a la recerca sobre les autonomies polítiques territorials per a l’any 2013.

Article 2

Les bases reguladores que han de regir la concessió de les beques per a la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR